Wat is er nieuw in onze app?
09 apr
jan

Achter de schermen wordt er continue gewerkt aan het verbeteren van de HealthCoachPlus app. Zo is onlangs het ontwerp van de mobiele community verbeterd en is het scherm van het activiteitenoverzicht bijgewerkt. Daarnaast zijn er afgelopen maand 67 nieuwe activiteiten, inclusief 3D-animatie toegevoegd.

Een upgrade voor je mobiele community

We hebben de ontwerpen van de mobiele community verbeterd. In het nieuwe overzicht worden afbeeldingen nu beter weergegeven en hebben we de “Like”- en “Comment”-knoppen duidelijker gemaakt. Trainers worden nu ook als zodanig aangegeven, zodat je gemakkelijk updates kunnen identificeren die door het HealthCoachPlus team zijn geplaatst.

Meer informatie in het activiteitenoverzicht

Het tweede scherm dat we hebben bijgewerkt is het activiteitenoverzicht. Er is nu meer informatie zichtbaar, waaronder de snelheid en afstand voor cardioactiviteiten. Zodra een activiteit als voltooid is gemarkeerd wordt ook het gewicht voor krachtoefeningen en de verbrande calorieën getoond.

60+ nieuwe activiteiten

Deze maand hebben we 67 nieuwe 3D-geanimeerde activiteiten toegevoegd. Diverse activiteiten voor zelfaangedreven loopbanden, activiteiten waarbij gebruik wordt gemaakt van sand/aqua bags en meer. Loop de lijst met te loggen activiteiten eens door en ontdek wat je allemaal aan je beweegkalender kunt toevoegen.

Mis je iets? Bespreek het met je trainer, die weet wellicht hoe jouw activiteit in de app wordt genoemd. En anders hebben we mooie input voor de verdere ontwikkeling van onze app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.