07 mei
Robert Havelaar

Kabinet wacht met verdere versoepelingen

De verdere versoepelingen van de coronaregels in de sportbranche die mogelijk vanaf 11 mei zouden ingaan, zoals het weer binnen kunnen trainen, laten langer op zich wachten. Het aantal coronaopnames in ziekenhuizen en op ic’s is nu nog te groot, laat de Rijksvoorlichtingsdienst het demissionair kabinet weten. Dat is erg jammer maar geen verrassingen als je de cijfers en berichtgeving van de afgelopen weken in de gaten hebt gehouden.
Voor ons kwam het bericht in ieder geval niet als een verrassing.  

Volgende stap openingsplan niet 11 mei al

Zondag zou het kabinet in het Catshuis overleggen over de verdere versoepelingen per 11 mei, maar die bijeenkomst wordt nu verplaatst naar volgend weekend. De eerstvolgende datum waarop de versoepelingen zouden kunnen ingaan, is waarschijnlijk 18 mei maar om verdere teleurstellingen te voorkomen is mijn advies, ga er vanuit dat dit pas eind mei of begin juni zal gaan gebeuren. 

Opening nieuwe binnenlocatie RWIJK GYM

Ook wij hadden graag vanaf 11 mei weer onze leden binnen begeleid. Na onze uitbreiding en verbouwde begin dit jaar hebben onze leden alleen nog maar naar de nieuwe binnenlocatie kunnen kijken. Voor nu is niet anders en we moeten zijn allen nog even de schouders eronder zetten en geduld hebben. Als je de berichtgeving mag geloven raken we over de piek heen. Als daarbij de daling van ziekenhuisopnames nog bij komt geloof ik dat we daarna naar de tweede stap van het openingsplan kunnen gaan. Tot die tijd blijven wij al onze trainingen buiten geven en als het slecht weer is, is er sinds kort een extra afdak waaronder er droog getraind kan worden. En er is warmer en zonniger weer voorspelt 🙂

Kan je niet meer wachten en wil je het sporten oppakken, of nog voor deze zomervakantie er fit en in shape uit zien? Meld je dan aan voor een intakegesprek met try-out training bij RWIJK GYM. 

Meld je aan voor jouw intakegesprek met try-out training.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.