07 mei
Robert Havelaar

Wie is Chafik?

Ik ben Chafik Adarraz en samen met mijn vrouw en prachtige zoon woon ik in Rijswijk. 

Mijn hele leven ben ik al met sport bezig. Het was dan ook niet gek dat ik de opleiding Sport en Bewegen ging doen. Met diverse opleidingen voor Personal Training en vele banen in diverse sportscholen, heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen, en ik heb onlangs nog de Henselmans Personal Training cursus met succes afgerond. Naast mijn parttime baan bij een sportschool gespecialiseerd in bedrijfsfitness, werk ik ook als Fitness Coach en Personal Trainer. Door mijn stage op de opleiding Sport en Bewegen heb ik in  Robert leren kennen en werken sindsdien samen.

Mijn specialismen als personal trainer zijn:

  • Begeleiding en training bij doelen zoals: afvallen – spiergroei – body shaping / body toning
  • Mental coaching; trainingen gericht op het vergroten van zelfvertrouwen 

Als Personal Trainer vind ik het belangrijk dat je snapt dat trainen geen trucje is. Het is maatwerk. Geen lichaam is hetzelfde en iedereen heeft weer een ander doel om voor te trainen. Als Personal Trainer ben ik er om te zorgen dat jij het trainen volhoudt en dat je traint op een manier die bij je past als persoon.

Boek nu die gratis try-out training bij Chafik  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.