22 mrt
Robert Havelaar

Misschien is het je ontgaan maar de afgelopen maanden is er bij RWIJK GYM hard gewerkt om alles te verbouwen, verbeteren en uit te breiden.

Mensen die zich fysiek en mentaal fit(ter) voelen presteren beter in hun dagelijkse leven, zijn happier met zichzelf en voelen zich gelukkiger.

Misschien is het je ontgaan maar de afgelopen maanden is er bij RWIJK GYM hard gewerkt om alles te verbouwen (van plafond tot aan de vloer, van binnen tot buiten en naar meer m2 ers), verbeteren en uit te breiden zodat wij al onze diensten (begeleidingen en trainingen) in deze tijden bijna volledige kunnen blijven aanbieden aan onze trouwe en nieuwe leden. Uiteraard is er met de nu gelden maatregelen nog niet alles mogelijk maar er gloort hoop aan de horizon en dan is binnen niet al te lange tijd alles weer mogelijk. Bij RWIJK GYM kan je met de nu gelden maatregelen het volgende: outdoor personal training (kan ook met zijn tweeën), zelfstandig trainen in onze outdoor gym. Hier staat altijd een personal trainer bij om je te helpen bij vragen of als we zien dat er een oefening niet goed wordt uitgevoerd.

Fitte mensen zijn happier

Het is verleidelijk om door te schrijven over, dat het in deze tijden nog belangrijker is om je fysieke en mentale gezondheid te zijn, nu nog wel meer dan voorheen, maar dat ga ik niet doen. Ten eerst hoor je dit al meer dan 1 jaar overal om je heen, en ten tweede (dit vind ik zelf de belangrijkste reden) dat moet je denk ik altijd willen, en niet alleen in tijden waarin we nu leven met een pandemie zoals het covid-19 virus.

Mensen die fysiek en mentaal zich fit(ter) voelen presteren beter in hun dagelijkse leven, zijn happier met zichzelf en voelen zich gelukkiger. In tijden zoals dit komt dit nog meer naar voren dan normaal. Mede door alle noodzakelijk opgelegde maatregelen mogen / kunnen we minderen en horen we steeds vaker dat dit voor veel mensen zijn tol begint te eisen. Nu verdwijnt dit natuurlijk niet als sneeuw voor de zon als je maar gaat sporten. Maar het kan je er bij helpen, is goed voor je gezondheid, en het bewegen in de buitenlucht is daarbij ook een belangrijke factor.

Vrijblijvende uitnodiging

Woon je in Rijswijk, Delft, Nootdorp, Wateringen of in deze omgeving, en wil het meer gaan bewegen, je sporten oppakken, of wil je meer uit je trainingen gaan halen, kom dan eens bij ons langs voor een intakegesprek met proeftraining of try-out personal training. Aanmelden kan via deze link ——> https://www.rwijkgym.nl/gratis-experience/ Al vele zijn je voorgegaan en we horen elke week weer hoe blij deze leden zijn dat ze in deze bijzondere tijden mt corona deze stap hebben genomen en bij ons zijn komen sporten / trainen.

Adres RWIJK GYM: Veraartlaan 8 (bel nummer 38 of 46), Plaspoelpolder Rijswijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.