succes
18 sep
jan

Kleinschalige sportschool in de plaspoelpolder van Rijswijk

Bij deze kleinschalige sportschool in de plaspoelpolder van Rijswijk zijn professionele trainers die jou alle aandacht geven die jij nodig hebt. Naast groepstraining kun je er ook terecht voor personal training, gezondheidsmetingen, voedingsadvies en leefstijlcoaching. Ik volg er 2 x per week een personal groepstraining. Op maandagavond de outdoor WOM (Work out of the Month) en op donderdagavond de Muscle Mania. 

Wat ik pluspunten vind van het sporten bij RWIJK GYM

Bij blessures of andere fysieke mankementen hebben de personal trainers de expertise in huis zodat ze je tijdens de les opties of andere beweegvormen kunnen aanbieden. Dit ervaar ik als erg fijn omdat ik toen toch op mijn eigen niveau kon blijven sporten. Hierbij werd er goed geluisterd en gekeken naar wat ik wel en niet kon. De trainers doen dit altijd in goed overleg met de behandelend specialist. 

De sfeer tijdens het sporten is er fijn.

Het contact met andere leden is goed en hierdoor is het makkelijker om te blijven komen op momenten dat je er eigenlijk even niet zo’n zin in hebt. Tijdens de trainingen motiveren we elkaar ook om er steeds het maximale uit te halen. Samen sporten is daardoor dus niet alleen gezelliger maar ook effectiever.  

Ik vind RWIJK GYM een top sportschool waar ik inmiddels al 6 jaar met veel plezier wekelijks 2 x per week groepstrainingen volg. 

Petra LabeeuwEnthousiast geworden door deze review van Petra?

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.