Reshmie Ramnath
22 mei
jan

Mijn personal trainer leerde mij veel op het gebied van sport en voeding

Ik heb veel geleerd op het gebied van sporten en voeding, dankzij mijn personal trainer, Maarten Boek. Hij luisterde goed naar mijn persoonlijke omstandigheden, wensen en wat passend is qua sporten en training. Bij start hebben wij samen naast haalbare trainingsdoelen ook doelen opgesteld m.b.t. voeding en mijn leefstijl. De food en Lijfstijl app die RWIJK GYM voor zijn leden beschikbaar stelt is ook echt handig en ondersteunde mij in het proces voor wat en hoeveel ik moest eten en drinken.

Tevreden met mijn behaalde resultaat

Ik ben heel tevreden met het behaalde resultaat. Ik heb ook ontzettend veel lol gehad tijdens de 1-op-1 trainingen samen met Maarten maar er werd tegelijkertijd ook serieus getraind. Maarten heeft altijd oprecht een positieve instelling gehad, wat motiverend werkt. Maar hij is ook eerlijk over waaraan ik moest werken wilde ik mijn gewenste resultaat behalen.

RWIJK GYM is een fijne locatie met alle faciliteiten

Verder is RWIJK GYM in de Plaspoelpolder in Rijswijk een fijne locatie met alle faciliteiten. Hierdoor kon ik het sporten goed combineren met mijn werk en privé.

Reshmie RamnathEnthousiast geworden door deze review van  Reshmie?

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.