bedrijfsbootcamp
25 apr
jan

Enige tijd geleden hebben wij een bedrijfsbootcamp gedaan via de mannen van RWIJK GYM.

“Wij hebben de groepstraining als prettig en professioneel georganiseerd ervaren. Ondanks onze grote groep werd er gekeken wat wij als individuen aankonden, en werd hier goed rekening mee gehouden. De training was afwisselend, intensief en ook leuk dat er meerdere onderdelen in zaten waar we samen moesten werken met elkaar, of in groepjes tegen elkaar. Dit gaf een leuke sfeer en was goed voor de teambuilding. Na de training was iedereen wakker en zat vol energie voor de rest van het dagprogramma van Accuracy.  Wil je een sportief, uitdagend en leuk team activiteit organiseren dan kan ik je de heren van RWIJK GYM zeker aanraden! “

Leontine Koens-Betz

Accuracy

Hier wat korte reacties van Accuracy deelnemers aan onze bedrijfsbootcamp training. 

Martijn: “De bootcamp was heerlijk wakker worden en ontzettend veel gelachen, echter was het fysiek wel redelijk afzien”

Bas:De bootcamp van RWIJK GYM stellen je in staat om op een leuke manier je conditie te verbeteren”

Nikkie: “Tijdens de bootcamp was er voldoende aandacht voor jou als individu”

Leontine: “Goede en motiverende start van de dag met een business bootcamp van RWIJK GYM, vol enthousiasme en professioneel gegeven.Bedankt heren!”

 


RWIJK GYM bedrijfstraining

Naast bootcamps geven wij ook andere groepstrainingen die erg leuk zijn voor jou en je team / collega’s om samen te doen. Sportief 1 uurtje samen bezig zijn is een erg goed onderdeel van je dagprogramma of gewoon als wekelijks sportmoment voor jou en je team. Je zal zien dat je medewerkers en teamleden na onze training weer fris en vol hernieuwde energie de rest van het programma kunnen ondernemen. Fittere werknemers zijn minder vaak ziek, zijn happier, werken beter samen en zijn daardoor productiever. 

Interesse in de mogelijkheden voor jouw team, of bedrijf? 

Vraag hier een offerte aan als je meer info wil ontvangen over onze bedrijfstrainingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.