avalon
22 apr
jan

Mijn naam is Avalon van Dijk, 22 jaar en ik zit momenteel in mijn derde jaar van de studie Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool.

Naast mijn studie ben ik zelf ook sportief, ik speel voetbal op hoofdklasse niveau en doe daarnaast ook nog aan hardlopen en krachttraining. Mijn vorige stage heb ik gelopen bij de KNVB, waar ik workshops heb gegeven aan de vrouwen voetbalelftallen over gezonde voeding. Ook heb ik een half jaar stage gelopen in Indonesië, waarin ik kennis heb gemaakt met verschillende eetculturen met de daarbij horende voedingsproducten.

Kennis over voeding en eetpatroon

Voor mijn stage bij RWIJK GYM in Rijswijk heb ik een interventie ontwikkelt waarmee ik de kennis van mensen wil gaan vergroten op het gebied van; wat is gezonde voeding, gezond eetpatroon die past bij de leefstijl van de persoon, en dit in combinatie met sportactiviteiten. Als dit voor een persoon duidelijk is en ze weten wat ze moeten doen, zal de persoon het gewenste doel(en) sneller behalen. Daarnaast weten we dat als men meer kennis van zaken heeft, de kans op terugval ook kleiner wordt!

Woon jij in Rijswijk e.o. en heb je vragen over je eetpatroon?

Vanaf maandag 22 april ga ik wekelijks meerdere mensen begeleiden met hun voeding en andere leefstijl vragen. Woon jij in Rijswijk e.o. en heb je vragen over je eetpatroon, wil je leren wat gezonde voeding voor jou is, of hoe je moet eten wil ik meer uit je sporten halen, en wil jij GRATIS advies en over hoe je je dit kan verbeteren? Meld je dan snel aan via deze link aan —> https://forms.gle/wBRRdx65NsmeZwhs9

Wees er snel bij want ik heb slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = Vol!

Avalon van Dijk
Opleiding Voeding en Diëtetiek de Haagse Hogeschool

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.