sporten-na-26-juni
24 jun
Robert Havelaar

De mogelijkheden voor sporten in de fitnessbranche worden weer verder verruimd. Bijna alle beperkingen komen per 26 juni te vervallen. Er gelden nog maar een aantal voorwaarden:

Hoe ziet dat er uit bij RWIJK GYM

Omdat wij in onze outdoor gym veel (350 m2) ruimte hebben is het mogelijk om onze mogelijkheden daar verder op te voeren. Dit gaan wij alleen niet doen want zoals we in onze vorige nieuwsbrief al hebben aangegeven houden wij het aantal trainingsmogelijkheden zoals die nu zijn. Dit zodat wij nog meer persoonlijke aandacht en tijd hebben tijdens de trainingen voor onze leden. 

De uitgangspunten die vanuit NL Actief en Rijksoverheid nu gaan gelden zijn niet meer de 30 of 50 personen, maar een maximumaantal voor de beschikbare ruimte waarbij de 1,5 meter afstand het uitgangspunt is. Dit houdt in dat wij in onze binnenlocatie met max. 12 sportende leden tegelijk aanwezig kunnen zijn. Omdat wij als motto hanteren “ Better safe, than sorry” blijven wij de indoor groepstraining nog aanbieden op de nu gegeven manier. Als na 1 maand blijkt dat het nog steeds goed gaat met de coronacijfers zullen we deze training als laatste stap omzetten naar de oude manier van geven dus daar ook weer met doordraaien. Daarbij aangevuld komt de SHIT training dan ook weer terug op het lesrooster.   

* Onderstaande geldt voor onze bootcampers. Lees hier wat er door de Rijksoverheid wordt aangegeven over het 1,5 meter afstand houden bij sporten:

Tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1,5 meter afstand te houden als dit nodig is voor de sportbeoefening. Ook buiten vervalt de maximale groepsgrootte.

Reserveren, registreren, gezondheidscheck en mondkapjesplicht

Het digitaal invullen van een gezondheidscheck (triage vragenlijst) bij het aanmelding voor een training blijft nog steeds van kracht, maar daar is iedereen na meer dan 1 jaar denk ik wel aan gewend geraakt. Registreren van leden was bij ons al jaren voordat het coronavirus is ontstaan de normale gang van zaken als je wilde komen trainen. Als laatste is op plekken waar de 1,5 meter aangehouden kan worden het niet meer verplicht om een mondkapje te dragen. Dat houdt in dat overal bij RWIJK GYM  wij 1,5 meter afstand als uitgangspunt hebben gebruikt voor het bepalen van het max. aantal leden dat bij ons tegelijk aanwezig (binnen en buiten) kan zijn.  

Ervaar ook waarom anderen je voorgingen in het sporten bij RWIJK GYM

Waar wacht je dan nog op! Zet vandaag de eerste stap en maak je afspraak voor jouw kennismaking met try-out training. Let’s go for it!

Ja! Stuur mij alle (start-)informatie over de gratis try-out training

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.