16 apr
Robert Havelaar

De ultieme lichaamsmeting

De InBody 770 geeft een ultieme lichaamsanalyse en gaat verder dan de traditionele analyse van de lichaamssamenstelling en geeft per onderdeel van het lichaam inzicht in de spier-, vet  en vochtbalans.

Inbody is het essentiële hulpmiddel

Het Inbody 770 model wordt voornamelijk gebruikt in ziekenhuizen, privéklinieken, fysiotherapiepraktijken en luxe sportscholen en personal training studio’s. Wij bij RWIJK GYM hebben de inbody 770 sinds januari van dit jaar in onze afspraken en coachruimte staan. Wij willen onze klanten nog nauwkeuriger laten zien wat hun geboekte vooruitgang is. Ook kunnen we nu beter vooraf blessures en ontstekingen gerichter detecteren dankzij de segmentale analyse van de vochtbalans. Dit geeft ons een helder inzicht in de huidige gezondheidsstatus van klanten. Aan de hand van de test kunnen wij gerichter een persoonlijk voedings- en trainingsplan opstellen dat er mede voor gaat zorgen dat de gewenste doelen worden behaald. 

Spier vs vetmassa

De InBody 770 is het essentiële hulpmiddel voor RWIJK GYM waarin we een uitgebreide analyse van de klant zijn lichaamssamenstelling kunnen maken. Wat zijn iemands verhoudingen tussen spier- en vetmassa. Iets wat belangrijk is als je wil weten of je een gezonde of ongezonde lichaamssamenstelling hebt. 

Het resultaat

Wij herhalen de InBody meting elke 6-8 weken om de voortgang goed te monitoren en hiermee maken we de klant zijn/haar vooruitgang inzichtelijk wat er weer voor zorgt dat deze optimaal gemotiveerd zal blijven. 

Slechts in 60 seconden

Binnen 60 seconden een nauwkeurig inzicht in de lichaamssamenstelling.

De Inbody 770 is ook inzetbaar voor deze doelgroepen:

  • ouderen
  • mensen met obesitas 
  • diabetes patiënten.

Vraag hieronder gratis jouw 1e lichaamsanalyse met adviesgesprek aan!


    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.