Sherwin Tewari. Nieuwe Personal Trainer bij HealthCoachPlus
12 jun
Robert Havelaar

Wie is Sherwin Tewari

Mijn naam is Sherwin Tewari, ik ben 28 jaar en kom uit Den Haag. In mijn vrije tijd vind ik het (naast sporten) leuk om met vrienden en familie spelletjes te doen, ik houd van films en series kijken, en als het weer het in Nederland toelaat, ben ik graag buiten om een stuk te fietsen. Ook ben ik in mijn vrije tijd regelmatig te vinden in de keuken om te koken en dan vind ik de Surinaamse, Thaise keuken het lekkerst maar je kan mij ook wakker maken voor een patatje oorlog ; ) In mijn jeugd heb ik veel gesport waaronder; gezwommen – getennist en ook gebokst. Had je mij vroeger gevraagd wat ik later wilde worden, had ik nooit gedacht dat ik in de sportbranche als Personal Trainer werkzaam zou gaan zijn.

Studietijd en RTL Boulevard

In mijn studententijd (ik heb opleiding Media & Entertainment Management gestudeerd) heb ik een half jaar stage gelopen bij het televisieprogramma RTL Boulevard. Dat vond ik onwijs leuk, maar toch zag ik mijzelf niet werkzaam in de televisie en mediabranche. Tijdens mijn studieperiode kwam ik door mijn beste vriendin in aanraking met fitness training / krachttraining, voeding en leefstijl, en dat ben ik vanaf toen steeds interessanter gaan vinden.

Verder studeren

Nadat ik mijn HBO studie had afgerond heb ik toen besloten om een nieuwe richting op te gaan met mijn carrière. In 2016 ben ik als eerst gestart met het volgen van een fitnessopleiding voor het geven van kleine (small group) groepstrainingen en dat beviel mij zo goed, dat ik daarna besloot ik om verder door te gaan studeren en heb toen de opleiding tot fitnesstrainer en daarna Personal Trainer gevolgd en afgerond. Naast dat ik werkzaam ben als Personal Trainer ben ik ook nog een paar dagen per week werkzaam bij een grote sportschoolketen, en nu ook als Personal Trainer bij de Personal Gym van HealthCoachPlus.

Mijn persoonlijke motivatie

Mijn kracht als Personal Trainer ligt bij het begeleiden van mensen die graag een fitter, gezondere lichaam en leven willen gaan leiden. Ik ga je helpen bij het vinden van een juiste balans tussen training en voeding en leefstijl (slaap – managen van je agenda – stress voorkomen – voldoende dagelijkse beweging buiten het sporten etc.) dat aansluit op jouw doelstelling(en) en ook past bij jou als persoon.

Ik ga jou helpen!

Ik ben iemand die je op een positieve manier begeleidt, ik zie altijd mogelijkheden i.p.v. obstakels, en hierbij vind ik een goede doses humor heel belangrijk. Als je alles altijd te serieus neemt, ben ik van mening, dat de kans heel groot is, dat het je snel tegen gaat staan. Wij gaan er samen voor zorgen dat je niet meer met tegenzin naar de gym / sportschool gaat om aan je doelen te werken, maar dat je door mijn leuke en efficiënte totale aanpak, met plezier aan de slag wil gaan om jouw gewenste doelen te bereiken en daarna weet hoe je dit zelf kan behouden! Mijn opleidingen gevolgd en afgerond: Personal trainer Small group trainer Voedings en leefstijladviseur

Meld je aan voor een Gratis Intakegesprek t.w.v. € 75,-

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.