19 nov
Robert Havelaar

Graag stellen wij onze 2 stagiaires die in 2020 en 2021 bij ons komen meelopen aan jullie voor

Hoi! Ik ben Dani, ik ben 20 jaar oud en zit nu in mijn 2e jaar voeding en diëtetiek op de Haagse Hogeschool. Ik loop dit schooljaar stage bij HealthCoachPlus en zal jullie onder andere voorzien van weetjes over gezonde voeding/leefstijl en gezonde recepten via de social media kanalen.
In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het hockeyveld van de Rijswijksche Hockey Club (RHC). Ik ben daar al sinds mijn 5e lid en ben momenteel keepster van Dames 1 team. Daarnaast ben ik (als het weer kan) ook regelmatig te vinden op feestjes en festivals met vrienden en vriendinnen!
Ik heb heel veel zin in mijn stage dit jaar en sta altijd open voor het beantwoorden van jullie vragen!

Lieve sportieve groetjes,
Dani

———————————————————————————————————————————-

Hoi HealthCoachPlus leden,

Mijn naam is Rick Kouwenberg (23) en ben momenteel mijn 3e jaar van de hbo-opleiding voeding en diëtetiek aan het afronden. Ik heb een minor sportvoeding gedaan en ben zelf dan ook geïnteresseerd in de combinatie tussen bewegen, voeding en leefstijl.
Naast mijn studie aan de Haagse Hogeschool ben ik zelf ook nog actief in de fitnessbranche als fitnessinstructeur. Mijn interesse voor sport, voeding en gezondheid komt voort uit de positieve effecten die een gezonde leefstijl met zich meebrengen.
Voor mijn stage ga ik bij HealthCoachPlus een programma opzetten waarmee ik jullie meer kennis over voeding wil bijbrengen en hoe dit te kunnen implementeren in jullie dagelijkse leefstijl. Met als doel dat leden van HealthCoachPlus nog meer en betere resultaten zullen gaan behalen!
Ik hoop dat we desondanks deze tijd elkaar toch nog beter kunnen leren kennen en ik jullie kan helpen met mijn voeding en leefstijlprogramma!
Voor mijn voeding en leefstijlprogramma heb ik een enquête gemaakt om de beginsituatie in kaart te brengen. Via deze weg wil ik iedereen vragen deze voor mij in te vullen. Kost je max. 5 min van je tijd en je helpt er mij enorm mee : )

→ Via deze link kom je bij de enquête:

Bedankt voor je hulp!

Rick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.