19 apr
Robert Havelaar

Hoi, mijn naam is Ezgi. Ik ben 28 jaar jong en woonachtig in Leiderdorp.

Al heel vroeg kwam ik erachter dat sporten mij interesseerde en uiteraard nu nog steeds. Ik heb op de middelbare school de opleiding sport&bewegen afgerond en ik ben eigenlijk sindsdien al gek op alles wat met sport en voeding te maken heeft.

In 2014 ben ik begonnen met trainen en fitnessen. Ik begon met 2 keer sporten in de week wat al gauw 6 keer in de week werd. Ik wilde fit en sterk worden en stap voor stap bracht ik kleine veranderingen in mijn eetpatroon. Sporten gaf mij zoveel energie, ik werd er sterker door en begon resultaat te zien. Toen ik aanraking kwam met de eigenaar van de sportschool werden mij verschillende opleidingen en cursussen aangeboden die ik toen heb gevolgd. Ik ben begonnen als fitnessinstructeur bij diverse sportscholen. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan. Daarnaast gaf ik ook zumba en kids lessen. En nu 6 jaar verder geef ik Personal Trainingen, Bootcamps, Small Group trainingen en kidsfitness / bootcamp. Ook volg ik momenteel de opleiding tot gewichtsconsulent.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik ben een echt natuurmens. In de natuur kom ik tot rust. Ik ben graag actief bezig. Stilzitten vind ik moeilijk. Ik wil ieder moment beleven. Het leven is tekort om stil te zitten.

Mensen omschrijven mij als energiek, sociaal, positief, betrouwbaar en eerlijk. Mijn kracht is dat ik een goed inlevingsvermogen heb en met je meedenk.

Hoe krachtiger je bent, hoe meer verantwoordelijkheid je neemt en hoe meer resultaten je boekt in jouw leven. Als Personal Trainer ben ik er om te helpen met het behalen van je doel. Ik heb zelf altijd ontzettend veel plezier in sporten. Sporten is leuk! En dat enthousiasme wil ik bij jou overbrengen. Door een duidelijke uitleg, coaching, maar ook jouw stok achter de deur wil ik je laten zien dat je meer kan bereiken dan je denkt. Laten we samen je energielevel omhoog halen. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of kracht wilt opbouwen. Jij kunt het allemaal en ik wil je daar bij helpen, zodat jij je energiek en lekker in je vel voelt!

Ezgi Genc

Boek nu die gratis try-out training bij Ezgi!  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.