11 mrt
Robert Havelaar

RWIJK GYM heropent haar deuren na haar uitbreiding en volledige verbouwing. Naast dat wij nu een hypermoderne indoor gym hebben gecreëerd kan er ook buiten in onze nieuw outdoor gym van 200 m2 worden gesport! Onze opzet is uniek in Rijswijk en omgeving en dat willen we groots vieren!

Helaas is het door corona en de geldende maatregelen op dit moment niet mogelijk om de opening van onze nieuwe verbeterde locatie te vieren met een feestje en zullen we dit nog even moeten uitstellen totdat dit veilig is om te doen. Laten we hopen dat we jullie allen met 1 of 2 maanden alsnog kunnen uitnodigen voor ons openingsfeest. Tot die tijd nog even geduld en houd ons in de gaten want een (klein) feestje gaat er echt gevierd worden, daar kan je van op aan : )

EENMALIGE EXCLUSIEVE OPENINGSDEAL!

Speciaal voor onze nieuwsbrief lezers die alvast willen starten met trainen met een personal trainer, of het sporten met andere weer wil oppakken, en gericht aan doelen zoals afvallen, fitter worden of beter gevormd lichaam wil werken, hebben wij nu een EENMALIGE EXCLUSIEVE OPENINGSDEAL!!  Dit ter viering van onze nieuwe bedrijfsnaam en vernieuwde locatie. 

Wat houdt onze openingsdeal in?

 • Personal Training in onze nieuwe in én outdoor locatie
 • 1 – op 1 voedingsconsult met lichaamsmeting
 • Persoonlijk voedingsplan gemaakt door onze voedingsconsulent
 • LIJFSTIJL begeleidingssoftware
 • TEGEN OPENINGSDEAL KORTING!
 • Plus een gratis RWIJK GYM Sportpakket t.w.v. € 125,00

Interesse in onze exclusieve openingsdeal? Meld je hieronder aan en wij nemen contact met je op om een afspraak met je in te plannen.

*Let op deze eenmalige actie is slechts geldig tot 30 maart.

Ik wil meer informatie over de openingsdeal

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *