verandering van de seizoenen
15 mrt
jan

Natuurlijk hebben die lange winteravonden ook hun charme. Ze hebben echt hun eigen aantrekkelijkheid. Terwijl de kou buiten blijft, steken we binnen een kaars aan en nodigt de knusse warmte binnen uit tot gezelligheid en ontspanning. 

Cocoonen en het ervaren van quality time.

Het is het perfecte moment om te genieten van de rust en stilte, omringd door kaarslicht of het zachte gloeien van een haardvuur. De lange avonden bieden ook de gelegenheid om quality time door te brengen met dierbaren, onder het genot van een warme kop thee of chocolademelk. Bovendien kunnen ze een uitnodiging zijn om jezelf te verwennen met een goed boek, een filmmarathon of creatieve activiteiten zoals handwerken of schilderen. Kortom, ondanks de duisternis buiten, stralen de lange winteravonden een bijzondere sfeer van comfort en geborgenheid uit, die haar eigen unieke aantrekkingskracht heeft.

De charme van de wisseling van de seizoenen.

Voor hun die wel eens op vakantie gaan naar bijvoorbeeld Malta, Cyprus, Curacao of de Caranarische eilanden, is het een bekend beeld. Het zijn vooral de Nederlanders, Engelsen, Duitsers, enz. die de terrassen bezetten. De ‘locals’ geloven het wel. Immers, die zon schijnt daar immers altijd. En buiten dat,

De wisseling van de seizoenen herinnert ons eraan dat alles in het leven cyclisch is, dat er altijd verandering en vernieuwing is. Het geeft ons de kans om ons aan te passen aan nieuwe omstandigheden en om te genieten van de unieke schoonheid die elk seizoen met zich meebrengt. Bovendien brengt het ook een gevoel van verbondenheid met de natuur met zich mee, omdat we getuige zijn van haar constante transformatie en groei. Kortom, de charme van de wisseling van de seizoenen zit hem ook in het vermogen om ons ieder seizoen te verrassen.  Het inspireert en verbindt ons met de natuur om ons heen.

Op Curacao hebben ze maar één seizoen, maar wij hebben er zelfs vier!

In ieder geval veert RWIJK GYM met de seizoenen mee en biedt zowel een trainingsruimte aan voor binnen als voor buiten.

De winterblues

Mooie woorden hoor ik je denken, maar soms ben je even helemaal klaar met die kou en lange donkere dagen en hunker je naar het licht, de warme en energie. Bijna een half miljoen mensen hebben echt last van deze winterdepressie. Wanneer het lichaam te weinig wordt blootgesteld aan daglicht wordt het natuurlijke dag- en nachtritme verstoord. Een stofje dat een belangrijke rol speelt in dit ritme is het hormoon melatonine. Melatonine wordt normaalgesproken aangemaakt wanneer het ‘s avonds donker wordt en zorgt ervoor dat we slaperig worden. Een gebrek aan daglicht voor een hogere melatoninespiegel, waardoor we ons moe en lusteloos kunnen voelen gedurende de dag.

Klaar voor de zomer, verjaag de winterblues.

Het is echt NU de tijd om letterlijk en figuurlijk weer in beweging te komen zodat als de zomer echt gaat aanbreken je er weer patent uitziet in je badkleding. Speciaal voor dit doel hebben wij een fitplan ontwikkeld “Fit During The Summer”. Stap nu in en wordt de fitte en zelfverzekerde versie van jezelf voor de zomer.

Eerst proberen

Vertrouw jij die eerste zwaluw nog niet die de zomer moet komen brengen? Begrijpen we. Vul dan onderstaand formulier eens in en kom vrijblijvend langs en laat je motiveren.

Ja! Ik wil mijzelf aanmelden voor een gratis proeftraining met intakegesprek ter waarde van € 95,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.