15 jan
jan

Zoals bij (bijna) elke verbouwing zit het wel eens tegen, en zo ook bij ons maar dat kan gebeuren, als het eindresultaat straks staat is dat snel weer vergeten!

Wat is er tot op heden gedaan en zal er in de komende weken gedaan gaan worden?

Gedurende de kerst en oud&nieuw dagen hebben wij het RWIJK GYM kantoor van top tot teen een nieuwe nette en strakke look gegeven. Hier zal deze week alleen nog de branding geplaatst worden op de muren en radiator omkastingen en dan ons nieuwe kantoor helemaal af. In deze ruimte gaan we na de lockdown nieuwe leden ontvangen, coach afspraken, lichaamsanalyses, workshop en lezingen geven.

De nieuwe RWIJK GYM website is online: www.rwijkgym.nl en ook onze Lijfstijl app is omgezet naar de nieuwe naam met huisstijl.

Begin januari is er ook gestart met de eerste stappen van de geplande werkzaamheden in onze trainingslocatie. Hier zijn alle materialen tijdelijk ergens opgeslagen zodat ze alles eruit konden halen. De materialen die we voor onze outdoor trainingen gebruiken staan in een opslagcontainer naast de locatie. Hierna zijn ze begonnen met het strippen van alles van onze binnenlocatie (van plafond tot aan de vloer). De led verlichting voor onze outdoor locatie is geplaatst en aangesloten zodat we s’avonds nu goed zicht hebben tijdens de outdoor trainingen.

Wat staat er nog te gebeuren?

Binnenlocatie:
Er wordt een mechanische afzuig en ventilatiesysteem geplaatst zodat onze binnenlocatie meer dan voldoet aan alle Covid-19 richtlijnen voor luchtveiligheid voor binnen sportlocaties. Zodra ze die hebben geplaatst wordt het plafond akoestisch gespoten, ramen – muren – deuren en radiatoromkastingen geverfd en voorzien van RWIJK GYM branding. Er zal nieuwe verlichting worden geplaatst in de gehele trainingsruimte (een waar je niet alle kleuren van de regenboog meer ziet als je onder een lamp ligt ; ) ). Als extra komt er langs de pilaren in de ruimte nog speciale verlichting voor meer effect. Daarna wordt er een nieuwe sportvloer gelegd en zal alles opnieuw worden ingericht en aangevuld met nieuwe materialen.

Buitenlocatie:
Zodra de binnenlocatie is afgerond wordt er voor onze extra buitensportlocatie (vanaf 2021 huren we buiten nog eens 100 m2 extra erbij) een vaste sportplek gemaakt. Aan de linkerkant van onze achteringang hebben we eerder al een overkapping gemaakt, dit gaan we ook aan de andere zijde van de trap maken. Op de grond van het parkeerdek wordt kunstgras gemonteerd, daarna komen er vast trainingsrekken en een mooie opslag container voor onze materialen. Ook daarna gaat daar alles voorzien worden van RWIJK GYM branding.

Zoals je hebt kunnen lezen gaat onze vernieuwde locatie er waanzinnig uitzien, en is straks van alle gemakken voorzien om zoveel binnen als buiten heerlijk bij ons te kunnen komen trainen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.