Wil je meer persoonlijke begeleiding, dan is Small Group Training misschien wel wat voor jou!

Wat is Small Group Training?

Small group training is sporten in een kleine groep van 4 personen. Op een efficiënte en leuke manier werk je samen met je personal trainer aan je conditie, kracht om sterker en fitter te worden. Daarnaast zal de trainer je ook leefstijl en voedingsadviezen. Hiervoor gebruiken wij hypermoderne Lijfstijl software zodat je ten alle tijden naast de trainingen om ook weet wat je kan en moet doen wil je het gestelde doel gaan behalen. In de small group trainingen worden alle spiergroepen getraind wat ervoor zorgt dat elke training een full body workout is waar je absoluut resultaat mee zal behalen.

Small Group training voor mannen en vrouwen

Onze small group training worden opmaat gemaakt en zijn daarom geschikt voor alle niveaus van beginners tot gevorderden sporter, voor mannen en vrouwen en voor elke leeftijd. Omdat de groep klein is ben je altijd gegarandeerd van veel persoonlijke aandacht, afgestemd op je behoeftes en doelstellingen.

Wat doe je in een Small Group Training?

Small group training kunnen bij RWIJK GYM zowel buiten als binnen worden gegeven. Nu in deze tijd extra fijn omdat je gegarandeerd kan doortrainen, en geheel volgens alle richtlijnen vanuit de overheid en RIVM. Voor onze buiten gym hebben vele materialen tot onze beschikking en verder maken we gebruik van wat de omgeving ons te bieden heeft. Dit betekent niet alleen maar rennen en springen, maar juist veel afwisseling; de trainingsvormen (kracht / lenigheid / explosiviteit / behendigheid etc.) is elke keer weer anders. Small group training is bij ons ook mogelijk binnen. In onze personal gym worden dan de trainingen gegeven. Ook bij deze trainingen zul je alle spieren getraind en zorgen we ook hier voor een full body workout.

Voordelen van Small Group Training

Met small group training ervaart je de voordelen van het trainen met een personal trainer (persoonlijke en professionele begeleiding), de gezelligheid van trainen in groepsverband, en de kosten voor 1 uur trainen zijn laag! Bovendien is het trainen in groepsverband op een vast tijdstip een goede stok achter de deur. Ben je enthousiast geworden, en heb je samen met jou 3 andere ook enthousiast gemaakt, of wil je meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen!

Waarom zou je kiezen voor RWIJK GYM

 • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3
 • ALTIJD 100% resultaatgarantie! Afspraak = Afspraak
 • Beste Personal Trainers & Leefstijl Coaches in regio Haaglanden
 • 1 op 4 Personal Training en Coaching
 • GRATIS Lijfstijl app met persoonlijk voedingsadvies

Ja, Ik wil graag meer informatie ontvangen over Small Group Training!

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om jouw vragen te beantwoorden. Ook kan de trainer een intake afspraak met je inplannen en je alles vertellen over de gratis proeftraining waar je geheel vrijblijvend gebruik van mag maken.
Waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap op weg naar een energieker, fitter en gezonder leven. Let’s go for it!

Stuur mij de (start-)informatie

  I agree to the privacy statement.

  Lesrooster

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Trainers

  Eigenschappen

  • Categorie ... Personal Group Training
  • Duur 60-90 min
  • Deelnemers max. 4 personen
  START NU
 • Bel mij

  Voor een gratis intake/try-out

   Privacyverklaring akkoord .