Trainers Details

  • Personal Trainer
  • RWIJK GYM

Hoi, mijn naam is Sherwin Tewari. Als je mij vroeger zou vragen wat ik later wilde worden, had ik niet gedacht dat ik in de sportwereld werkzaam zou zijn. In mijn studententijd heb ik de opleiding Media & Entertainment Management gevolgd en heb ik een half jaar stage gelopen bij het televisieprogramma RTL Boulevard. Dat vond ik onwijs leuk, maar toch zag ik mijzelf niet werkzaam in de televisie en mediabranche. Tijdens mijn studieperiode kwam ik door mijn beste vriendin in aanraking met Fitness/ krachttraining, voeding en leefstijl, en dat ben ik vanaf toen steeds interessanter gaan vinden. Nadat ik mijn HBO studie had afgerond heb ik daardoor toen besloten om een nieuwe richting op te gaan met mijn carrière. Ik toen als eerst gestart met het volgen van een fitnessopleiding voor het geven van kleine (Small Group) groepstrainingen en dat beviel mij zo goed, dat ik daarna besloot ik om hiervoor verder door te gaan studeren en heb toen de opleiding tot Personal Trainer gevolgd en afgerond. Zelf ben ik ook nog werkzaam bij een grote sportschoolketen en nu ook sinds maart als Personal Trainer bij de Personal Gym van RWIJK GYM.
Mijn kracht als Personal Trainer ligt bij het begeleiden van mensen die graag een fitter, gezondere lichaam en leven willen gaan leiden. Ik ga je helpen bij het vinden van een juiste balans tussen training en voeding en leefstijl (slaap – managen van je agenda – stress voorkomen – voldoende dagelijkse beweging buiten het sporten etc.) dat aansluit op jouw doelstelling(en) en ook past bij jou als persoon!
Wij gaan er samen voor zorgen dat je niet meer met tegenzin naar de gym / sportschool gaat, maar dat je door mijn efficiënte totale aanpak, met plezier aan de slag wil gaan om jouw gewilde doelen t bereiken en daarna weet hoe je dit kan behouden!

Opleidingen gevolgd en afgerond:
Personal trainer
Small group trainer
Voedings en leefstijladviseur

Boek nu die gratis try-out training bij Sherwin!