15 feb
Robert Havelaar

Zwanger zijn en fit blijven

Tijdens mijn zwangerschap wilde ik graag fit blijven en ben ik begonnen met trainen bij RWIJK GYM. In die periode volgde ik tweemaal per week met veel plezier een personal groepstraining. Omdat de groep klein is, heeft de personal trainer genoeg aandacht voor iedereen. In mijn geval werd per training gekeken op welke manier de oefeningen moesten worden aangepast. Daardoor kon ik eigenlijk bijna alles goed mee blijven doen, en mede door deze aanpak stond ik 2 avonden voor de bevalling van mijn zoontje nog rustig te trainen, en dit heeft mij tijdens en na mijn bevalling erg goed gedaan 🙂

Sporten na mijn bevalling

Na mijn zwangerschap heb ik een half jaar lang naast een groepstraining 1x per week een les personal training gedaan. Ik werd gekoppeld aan Faried, en dat bleek een erg goede zet. Faried is een ervaren en kundige personal trainer. We zijn in de eerste lessen bij de basis begonnen, zodat ik stap voor stap mijn core, heup en de rest van mijn lijf steeds een stukje sterker kon maken. Daarbij legde Faried tijdens de trainingen veel uit over de lichaamshouding in combinatie met de gewenste trainingstechniek en gaf hij daarnaast andere handige tips en trucs mee om goed en veilig te kunnen trainen.
Na dit half jaar personal training kan ik zeggen dat ik fysiek weer helemaal “de oude” ben, mijn lijf veel sterker is dan voor de zwangerschap en ik het ook nog eens erg naar mijn zin gehad heb!

Sporten bij RWIJK GYM

Trainen bij RWIJK Gym is een absolute aanrader 🙂 Heel veel dank Faried, voor het afgelopen half jaar PT (personal training), en natuurlijk ook aan de andere trainers bij wie ik wisselend de groepstrainingen volgde!

Marjolein BuwaldaEnthousiast geworden door deze review van  Marjolein?

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.