gini bos
21 apr
jan

Gezond zijn is een groot goed. Wanneer je met ziekte wordt geconfronteerd, lijkt niets meer vanzelfsprekend.

Eind 2009 kreeg ik borstkanker. We waren er nog net op tijd bij en de 5 maanden erna zat ik in een soort rollercoaster: drie operaties en 6 chemo’s later was mijn eerste gedachte was HOERA, Ik leef! Alleen de kwaliteit van mijn leven was niet best..

Chemo maakt meer kapot dan je lief is en ook de andere medicatie had vervelende bijwerkingen waardoor ik moest dealen met een slechte nier- en leverfunctie, gewichtstoename (40 kg), diabetes, neuropathie en vermoeidheid.

Personal training en leefstijlcoaching

In 2011 ben ik in contact gekomen met personal trainer Robert Havelaar van RWIJK GYM en sinds die tijd volg ik bij hem en zijn team personal trainingen. Ik heb daarnaast om de week nog coachgesprekken voor/over wat ik naast het sporten kan doen om mijn levensstijl te verbeteren. Zaken over mijn voeding en patroon daarin komen dan ter sprake, maar ook andere zaken zoals slaapkwaliteit, dagelijkse beweging etc. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik meer kennis heb gekregen over deze zaken. Ik kan mijzelf hierop nu beter sturen en weet welke keuzes goed voor mij zijn en welke ik moet zien te beperken.
Echter, pas in 2015 was ik klaar met de behandeling tegen kanker en kon ik beginnen met het verbeteren/opbouwen van mijn gezondheid. Door alle rotzooi die ik de voorgaande jaren had geslikt, weigerde ik hierbij medicatie in te nemen.

Kwaliteit van mijn leven sterk verbeterd

Door wekelijks te sporten en ook te letten op mijn voedingsinname, onder begeleiding van mijn personal trainer, is mijn kwaliteit van leven sterk verbeterd. Ik voel mij vandaag de dag fitter, sterker, heb een betere conditie, ben minder vermoeid en ben over de jaren heen al heel wat kilo’s kwijtgeraakt.

En hoewel mijn leefstijl traject met ups en downs gaat, kreeg ik bij de laatste controle in het ziekenhuis in december 2023 te horen dat mijn nier- en leverfunctie weer goed zijn en ik geen diabetes meer heb. Het advies wat de arts mij alleen nog meegaf was; dat ik nog wat aan mijn gewicht moest doen, maar ook hier heb ik goede hoop dat ook dit dik in orde komt. Ik zet de jaren geleden ingeslagen weg vol goede moed voort in 2024 en weet dat ik samen met de hulp van RWIJK GYM in Rijswijk zeker mijn eindbestemming zal bereiken!

Gini Bos

 

Ben je opzoek naar een kleinschalige sportschool in Rijswijk e.o. met persoonlijke begeleiding en een fijne sfeer? Meld je dan hieronder aan voor een gratis intakegesprek met proeftraining t.w.v. € 95,-Enthousiast geworden door deze review van Gini?

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met gratis proeftraining t.w.v. € 95  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.