Dani Reinigert
16 jul
Robert Havelaar

Toen ik voor mijn opleiding (Voeding en Diëtetiek) een stage moest zoeken, ben ik via de vorige stagiaire Britt bij RWIJK GYM terecht gekomen. Ik wilde graag voeding en sport in mijn stage combineren en dat is bij RWIJK GYM zeker gelukt.

Na het eerste gesprek wat ik met Robert en Maarten heb gehad, voelde het meteen goed en wist ik dat ik hier graag mijn stage wilde lopen. Zij waren het daar gelukkig mee eens ;). Ik heb dit jaar recepten geschreven en daarnaast heel wat leden mogen helpen/begeleiden bij het verbeteren van hun levensstijl. Zo heb ik een groep leden 8 weken lang iedere week gesproken en geholpen met afvallen en heel wat nieuwe klanten voorzien van voedingsadvies op maat. Voor mij was dit heel leerzaam, omdat ik met deze gesprekken de theorie die ik op school heb geleerd in de praktijk heb kunnen uitvoeren.

Door de fijne samenwerking binnen het bedrijf voelde ik me helemaal op mijn plek en ik kan zeggen dat ik een hele leuke, leerzame en ook zeker gezellige stage periode heb gehad!

Dani Reinigert

Opleiding Voeding en Diëtetiek de Haagse Hogeschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.