Samenwerking Van Gils Fashion
17 mei
Robert Havelaar

De LIVE Freedom Workout

In samenwerking met Van Gils Herenmode mochten wij vanuit onze expertise bijzondere aandacht bijdragen aan de 5 mei herdenking.  Dit jaar waren er vanwege de coronamaatregelen geen evenementen gepland. Het team van Van Gils leek dit een mooie kans om zowel klanten als medewerkers een Live Freedom workout te geven.

Wie is Van Gils Fashion

VAN GILS IS AL RUIM ZEVENTIG JAAR HET ICONISCHE MODEMERK VOOR DE STIJLBEWUSTE MAN.
Wat begon als nobel streven, groeide uit tot een wereldwijd geliefd mannenmodemerk. In 1948, net na de Tweede Wereldoorlog, richtte Miel van Gils een eigen kleermakerij op om de mensen in zijn Brabantse dorp van nieuwe kleding én werk te voorzien. Met zijn kleding gaf Van Gils het keurige straatbeeld van die tijd een casual twist. Tot op de dag van vandaag wordt de tailored collectie van Van Gils gekenmerkt door kwaliteit, unieke details en een uitgesproken stijl. Vanuit de overtuiging dat elke man zich zelfverzekerd voelt in een stijlvol kostuum, biedt Van Gils perfect gesneden pakken & meer voor een betaalbare prijs.

HealthCoachPlus als merk

HealthCoachPlus werkt graag samen met bedrijven, die doelen hebben gesteld met betrekking tot de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Onze programma’s gebaseerd op de pijlers van beweging, voelding en coaching, helpen deze doelen mede te realiseren,

Wil je ook samenwerken met een professional in de ontwikkeling van gezonde leefstijl? Neem vandaag nog contact op voor een gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.