nelleke hartog

Trots op jullie!

Na het gezellige en informatieve intake gesprek met Robert ben ik op 14 mei gestart met Personal Training (2 x p.w). De personal trainingen zijn onder begeleiding van personal trainer “ Rick Kouwenberg ”. Bij de start is er een bodyscan gemaakt en deze gaf inzicht aan mij wat verbeterd mocht worden wilde ik een gezondere lichaamssamenstelling gaan krijgen.

Ik ervaar elke training als een uitdaging

Mijn trainer Rick motiveert mij steeds weer om een stapje verder te gaan en blijft mij daarbij corrigeren waar op mijn lichaamshouding en trainingstechnieken waar dat nodig is. Dit heeft tot nu toe hele goede resultaten opgeleverd en daardoor zit ik ook lekker in mijn vel. Ik vind het nu gewoon een “feestje”als ik weer een training heb bij Rick. Voorlopig zijn jullie daarom nog niet van mij af want ik ga nog 1 jaar door met 2 x per week personal training bij RWIJK GYM!

Heb je voor dit najaar doelen die je graag wil gaan behalen maar merk je het lastig vindt om dit op eigen benen te doen?
Kom dan eens bij RWIJK GYM langs voor een intakegesprek met lichaamsmeting of try-out training. Vraag hieronder je kennismaking aan. Onze trainers helpen jou ook graag!

Ja! Stuur mij alle informatie over de Gratis Experience Training

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.