18 sep
Robert Havelaar

Mijn naam is Eva en van beroep ben ik grafisch vormgever. Van jongs af aan ben ik creatief en maakte ik al wekelijks tekeningen en portretten. Toen het tijd was om te studeren heb ik na een aantal verkeerde studiekeuzes toch gekozen om wat met die creativiteit te gaan doen. De beste keuze ooit! Mijn hobby is nu mijn werk, beter kan je het geloof ik niet hebben. 

Dit jaar ben ik geslaagd voor de studie grafische vormgeving aan het grafisch lyceum in Utrecht en inmiddels heb ik alweer bijna een jaar mijn bedrijf EVALUTION. EVALUTION is een grafisch ontwerpbureau in Gorinchem. Eigenlijk ben ik een beetje in het ondernemerschap gerold, tijdens mijn studie al, en dit is zo gegroeid dat ik er nu van kan leven. Ik vind het heerlijk om voor mezelf te werken!

Het liefst werk ik 24/7, mijn laptop gaat dan ook overal mee naar toe. Niet altijd even slim, maar dat krijg je als je zo van je werk houdt! Soms is het goed even de laptop thuis te laten en wat ontspanning op te zoeken. Dan maak ik het liefst een flinke wandeling, ga ik een avondje tekenen of zoek ik mijn vrienden op voor een lekkere avond op het terras.

Zelf let ik erg op mijn voeding en een gezonde levensstijl, zoals voldoende beweging. Ik merk hier echt de effecten van. In periodes dat ik er wel eens wat minder op let zit ik ook meteen minder goed in mijn vel. Ook voor het creatieve brein is beweging super belangrijk, een rondje wandelen of hardlopen zorgt soms al voor hele nieuwe ideeën en inspiratie! HealthCoachPlus is dan ook een bedrijf waar ik me in kan vinden. Sinds een aantal maanden werken wij samen, wat tot nu toe goed verloopt. Fijne communicatie met Robert en leuke opdrachten vanuit HealthCoachPlus.

Toen HealthCoachPlus de deuren moest sluiten vanwege corona, werkten we nog maar kort samen. Tijdens deze periode hebben we met elkaar de uitdaging gehad online zo goed mogelijk over te brengen wat HealthCoachPlus in deze tijd kon aanbieden. Een hectische tijd, maar met goede resultaten!

Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat ik allemaal maak, kun je altijd even een kijkje nemen op www.eva-lution.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.