21 nov
Robert Havelaar

Sinds 2019 hebben wij met SBB een samenwerkingsovereenkomst. Hiermee helpen wij het leerklimaat voor MBO en HBO-studenten in onze branche te versterken, actief onze kennis en ervaringen uit het werkveld te delen, en de studenten begeleiding verder zich verder te professionaliseren om daarmee de kwaliteit in onze branche te waarborgen.

HealthCoachPlus begeleidt en traint mensen op een persoonlijke manier. Wij kijken bij ieder individu wat hij of zij nodig heeft willen ze het gewenste doel gaan behalen. Hierbij wordt er ook gekeken of de leefstijl aanpassingen ook behouden kan worden. Leden komen dus niet alleen maar trainen bij ons, onze begeleiding gaat verder dan alleen maar sporten. Voeding, leefstijl en gedragscoaching zijn de andere zaken waar wij met onze leden bij helpen. Met deze werkwijze onderscheiden wij ons van de reguliere sportscholen en gyms.

De afgelopen twee jaar hebben meerdere HBO-studenten van de Haagse Hogeschool bij ons hun werkervaring stages en afstudeerstages gevolgd. Ook dit jaar begeleiden wij weer 2 nieuwe stagiairs.

Samenwerking door activiteiten te verbinden

Door onze samenwerking met SBB geven wij studenten de mogelijkheid om bij ons praktijkervaring op te doen. De stages dragen bij, dat MBO en HBO studenten een waardevolle ervaring opdoen in het werkveld en daardoor een betere toekomst tegemoet kunnen zien. Hiermee willen wij ons steentje bijdragen om de kwaliteit in onze branche ook voor in de toekomst kunnen waarborgen.
Bij ons leren stagiaires zelfstandig te werken en zelf de regie te nemen. Zo bereiden we stagiaires optimaal voor op wat er op hun pad gaat komen in hun verdere loopbaan in onze mooie branche.

Studenten ontwikkelen zich tot professionals van de toekomst

De ervaringen en vragen die studenten tijdens hun stageperiode tegenkomen, nemen ze mee naar in hun verdere studie of loopbaan. Ze vergaren praktijkkennis, doen vaardigheden op en ontwikkelen zich tot een toekomstige professional. Met de opgedane stage ervaring en een MBO of HBO diploma op zak is de student er klaar voor om aan de slag te gaan én heeft hij of zij geleerd wat ervoor nodig is om te gaan slagen in hun loopbaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.