RWIJK GYM

100% RESULTAATGARANTIETARIEVEN

Niemand wordt bij RWIJK GYM lid die dit niet voor de volle 100 % wil. Wij hebben geen mooie praatjes of een salestrucje nodig om je te overtuigen.

WAT ZIJN ONZE TARIEVEN?

Wij krijgen regelmatig bij het eerste contact gelijk de vraag “ wat kost het ”. Dat je de prijs wil weten begrijpen wij heel goed. Alleen is dit voor ons niet mogelijk om je dit direct te geven. Ik zal je hieronder uitleggen waarom dit is.

RWIJK GYM wil jou een goed en persoonlijk advies geven

Eén van de grote verschillen tussen RWIJK GYM en de reguliere fitnessclub/sportschool uit Rijswijk en omgeving is, dat iedereen die bij ons een eigen persoonlijk begeleidingsplan krijgt afgestemd op zijn/haar wensen, niveau en mogelijkheden. Om dit te kunnen bieden hebben we informatie nodig van wie je bent, wat je wel (of niet) doet in je dagelijkse leven, of er andere zaken in je leven zijn waar we rekening mee dienen te houden (blessures/ziekte/verplichtingen/stressfactoren/tijdgebrek etc.) en het belangrijkste, wat is de reden waarom je contact met ons hebt opgenomen. Ook wordt er door ons naar je sportniveau gekeken. Dit is belangrijke informatie waar we als personal trainers naar kijken, willen we jou een goed en persoonlijk advies kunnen geven. Bij ons krijg je geen standaard programmaatje. Wij gaan bij RWIJK GYM dieper in op de persoon die je bent en wat je wil bereiken. Daarom kunnen wij dus niet direct aangeven welk begeleidingsplan en de kosten hiervan jou het beste zal helpen jouw gestelde doelen te bereiken.

Na het eerste korte telefonische intakegesprek bieden wij de mogelijkheid om één keer “op onze kosten” te komen ervaren wat ons onderscheidt van anderen en waarom zoveel anderen je al zijn voorgegaan en bij RWIJK GYM lid zijn geworden. Wij vinden het belangrijk dat je zelf komt ervaren of je het bij ons leuk vindt en of onze persoonlijke no nonsens aanpak bij jou als persoon past. Na deze afspraak kunnen wij je een zeer gedegen persoonlijk beweeg- en leefstijl advies geven. Past het bij je (ja, dus ook de kosten) dan maken we afspraken wanneer we gaan starten. Zo niet dan heb je lekker 1 uur gesport en scheiden onze wegen vanaf daar. (ik zou deze laatste zin weglaten, voegt niet echt wat toe)

Tarieven personal training en personal groepstraining RWIJK GYM:

Gemiddeld trainen / sporten leden bij ons 2 x per week. Onze lidmaatschap mogelijkheden starten met een looptijd van 6 maanden. Alle lidmaatschappen zijn incl. voedings- en leefstijladvies + gratis gebruik van onze eigen LIJFSTIJL software. 

  1. Personal training vanaf € 320,- euro per maand
  2. Personal groepstraining vanaf € 88,50 euro per maand
  3. Voedingsadvies met leefstijlcoaching vanaf € 99,50 per maand
  4. Medisch trainen tarief kunnen wij pas afgeven nadat wij iemand hebben gezien

*pas na het intakegesprek met proeftraining kunnen wij je exact aangeven welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Wanneer bovenstaande bedragen bij jouw budget passen kan je hieronder een gratis intakegesprek met try-out training aanvragen. Wij nemen dan binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor een 1e kennismaking en om de afspraak bij ons op de club met je in te plannen.

Ja! Ik wil een intakegesprek met try-out training