21 mrt
Robert Havelaar

“Goed zorgen voor jezelf is iets wat ik ook mijn klanten meegeef. Practice what you preach is mijn moto. Daarom ben ik blij dat ik in 2020 ben gaan sporten bij RWIJK GYM (professionele begeleiding, veel aandacht voor houding, leefstijl en voeding). 

Sinds juni heb ik 2 x per week personal training op maandag en vrijdagochtend bij Robert Havelaar en  Maarten Boek. Als ik nu terugkijk is dit eén van mijn betere keuzes die ik in 2020 heb gemaakt. Goed zorgen voor mijn lichaam is belangrijk en al helemaal in Corona tijd. Naast de professionaliteit van beiden trainers, ben ik ook onder de indruk van het ondernemerschap van Robert in deze tijden. Hij heeft afgelopen jaar hard gewerkt om zijn sportschool binnen en buiten uit te breiden en te moderniseren. Kom zelf maar eens kijken om te zien hoe prachtig het is geworden. Ik kan RWIJK GYM voor iedereen aanraden die in deze tijd veilig coronaproof wil werken aan zijn fitheid en gezondheid door te gaan sporten.

Ik merk dat ik nu beter voor mezelf zorg op meerdere vlakken. Ik voel mij daardoor nu lichamelijk en mentaal veel fitter. Inmiddels zijn mijn personal trainingen heilig, en ik mis het als ik een keer niet kan.”

Karin Groenenboom
Eigenaresse van de Inspiratieboom |  Re-integratie & life coach

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.