12 mei
Robert Havelaar

“RWIJK GYM is een professionele sportschool met veel persoonlijke aandacht”

Wat ik heel fijn vind aan RWIJK GYM is dat het een kleine sportschool is waar ze persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben staan. Ze hebben zowel binnen als buiten goede sportmogelijkheden. Dit zorgde ervoor dat ik ook tijdens de corona-pandemie nog steeds kon blijven sporten, echt top!

Door het trainen met mijn personal trainer weer lekker in mijn vel
Ik heb een jaar personal training gevolgd bij personal trainer Bas. Hij is zeer professioneel en heeft me geweldig begeleid. Hij is iemand die goed naar je luistert, echt met je meedenkt en zoekt naar de juiste oplossing voor jou. Hierdoor zit ik na een jaar trainen weer lekker in mijn vel.

Super bedankt Bas!

 

Wil je net als Eugenie weer lekker in je vel zitten? Meld je dan aan voor een intakegesprek met try-out training.

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.


  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.