08 aug
Robert Havelaar

Blij met wat het 8 weken FitPlan mij gebracht heeft!

In juni heb ik me aangemeld bij RWIJK GYM voor de 8-weekse SummerBody fit challenge. Ik ben erg blij dat ik gestart ben en met wat het mij gebracht heeft. Niet alleen een kledingmaat kleiner, maar voel me ook een stuk fitter.

Summerbody FitPlan
Het programma bestond uit 2 x per week sporten onder begeleiding van een personal trainer, meerdere lichaamsmetingen en ik kreeg hulp (coaching) bij mijn voeding en andere leefstijl zaken. Deze hulp heeft ervoor gezorgd dat ik nu qua voeding bewustere keuzes maak. De Lijfstijl software die ze gebruiken heeft mij hierbij erg geholpen. De app is makkelijk te gebruiken en zat ook bij het 8 weken inbegrepen.

De sfeer is er prettig, trainers zijn professioneel en de begeleiding top!
Doordat ik blij ben dat ik de vooraf gestelde doelen heb behaald, het sporten met meer persoonlijke begeleiding en in kleine groepen met andere leuke mensen als prettig ervaar. Heb ik besloten om bij RWIJK GYM te blijven trainen. De sfeer is er prettig, trainers zijn professioneel en de begeleiding top! Doordat de groepstraining qua grootte klein zijn, is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Bedankt Robert, Chafik, Rick en Vishant!

Desiree van der Roest

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.


  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.