RWIJK GYM is voor mensen uit Voorburg dé luxe next level personal gym. Wat je doelstelling ook is, wij zorgen samen met jou dat jouw gewenste resultaat wordt behaald. Met onze no nonsens aanpak gericht op; sport/bewegen, lifestyle, voeding word je fitter en vitaler dan ooit. Start ook met Personal Training en je zal gaan ervaren waarom zoveel mensen niet meer zonder willen!

Kennis is macht. Bij ons kom je niet alleen maar om te trainen.

We leren je alle aspecten van onze succesvolle manier van trainen, je krijgt een eigen voedingsplan en we pakken alle andere leefstijl zaken aan die er mede voor gaan zorgen dat jij je doel(en) weet je bereiken. Dit zodat je voor eens en altijd alle tools en know how hebt om succesvol te blijven en de behaalde doelen zelfstandig kan behouden. Spreek je wensen naar ons uit tijdens jou intakegesprek. Wat zijn je doelen? Spieropbouw, vetverlies, verbeterde fysieke prestatie of gewoon goed in je vel zitten. Wij maken er resultaatgericht en persoonlijk plan voor waarmee je samen met jou personal trainer mee aan de slag gaat.

We leren je alle aspecten van onze succesvolle manier van trainen. Je krijgt een eigen voedingsplan en we pakken alle andere leefstijl zaken aan, die er mede voor gaan zorgen dat jij je doel(en) weet te bereiken. Dit zodat je voor eens en altijd alle tools en know how hebt om succesvol te blijven en de behaalde doelen zelfstandig kan behouden. Spreek je wensen naar ons uit tijdens jouw intakegesprek. Wat zijn je doelen? Spieropbouw, vetverlies, verbeterde fysieke prestatie of gewoon goed in je vel zitten. Wij maken een resultaatgericht en persoonlijk plan waarmee je samen met jouw personal trainer aan de slag gaat.

De samenvatting van ons aanbod;

Personal Training
Personal Groepstrainingen (Groepslessen)
Voedingsadvies
Leefstijlcoaching

Voorburg valt ook in ons werkgebied en onze gym is in 10 minuten goed bereikbaar.

Jouw personal trainer is ook je leefstijlcoach.

Tijdens de 1-op 1 trainingen leren wij je in eerste instantie beter te bewegen. Daarna gaan we aan de slag op de gewenste intensiteit, waarna je zal voelen en zien dat je in afzienbare tijd fysiek en ook mentaal sterker en fitter gaat worden. Onze personal trainers helpen jou naast de trainingen ook op weg naar een verbeterd voeding- en leefstijlpatroon. Deze combinatie van 1-op 1 trainingen met leefstijl coaching zorgt ervoor dat je sneller en effectiever je doelstellingen gaat behalen, en dit zelf daarna ook verder kan uitbouwen. Spiertraining is logischerwijs een belangrijk onderdeel in de samenstelling van onze programma’s. Om écht en langdurig succesvol te zijn, is een allesomvattende, doordachte en geïndividualiseerde persoonlijke aanpak noodzakelijk, waarbij wij altijd goed kijken naar wie je bent, wat je kan en wat bij jou als persoon past.

Onze locatie vanaf Voorburg.

Onze gym zit tegenover het European Patent Office. Vanuit Voorburg is onze gym via de A12 en A4 op 10 minuten afstand goed bereikbaar. En parkeren voor onze locatie is gratis. Je kan ook naar ons reizen met de bus of tram. Dit zijn de lijnen die haltes hebben in de nabijheid van onze locatie – bus: 3053 en tram: 17 (tramhalte Patentlaan).

Trainingsstudio RWIJK GYM
Veraartlaan 8 – Belnummer 38
2288 GM Rijswijk

Op afspraak zijn wij dagelijks van 7:00 tot 22:00 uur geopend.

High end personal training studio

Onze vernieuwde gym is recent in gebruik genomen. Zij voldoet niet alleen al alle veiligheidsnormen, je sport er plezierig en kan er in alle rust trainen. In onze gym sport je met state of the art equipment. Het is er altijd schoon en er is voldoende daglicht. Nog een van de voordelen bij RWIJK GYM is dat er bij ons zowel binnen als buiten getraind kan worden.

Het is begrijpelijk dat als je een Personal Trainer in de omgeving van Voorburg zoekt, je ook de locatie met de sfeer wilt proeven. We kunnen nog pagina’s volschrijven waarom onze klanten ons zo hoog waarderen (9.6 met 128 beoordelingen) maar het is beter dat je dit zelf komt ervaren om daarna te kunnen beoordelen of wij passen bij wat je zoekt en nodig hebt. Natuurlijk vrijblijvend. De koffie staat niet klaar, die gaan we vers voor je zetten.

personal trainer delft binnen
personal trainer wateringen

Wat onze klanten schrijven

Hoe vraag ik een intake gesprek met try-out training aan?

Het is begrijpelijk dat als je een Personal Trainer in de omgeving van Voorburg zoekt, je ook de locatie met de sfeer wilt proeven. We kunnen nog pagina’s volschrijven waarom onze klanten ons zo hoog waarderen (9.6 met 128 beoordelingen) maar het is beter dat je dit zelf komt ervaren om daarna te kunnen beoordelen of wij passen bij wat je zoekt en nodig hebt. Natuurlijk vrijblijvend. De koffie staat niet klaar, die gaan we vers voor je zetten.

Kom je met de auto? Bij ons voor de locatie kan je gratis parkeren!

Nieuwsgierig geworden?

Ja. Stuur mij alle (start-)informatie