RWIJK GYM is voor mensen uit Honselersdijk dé luxe next level personal gym. Wat je doel ook is, wij zorgen samen met jou dat jouw gewenste resultaat wordt behaald. Met onze no nonsens aanpak gericht op; sport/bewegen, lifestyle, voeding word je fitter en vitaler dan ooit. Start ook met Personal Training en je zal zelf gaan ervaren waarom zoveel mensen niet meer zonder willen!

RWIJK GYM, hét basisingredient in het recept voor een lang, gezond en gelukkig leven

Tegenwoordig lees je het bijna dagelijks in de krant. Beweegarmoede en een ongezonde leefstijl zijn de grootste bedreigingen om gezond ouder te worden. En met het aanleren van gezond gedrag kan je nooit te vroeg beginnen.
Het is niet vreemd, dat je daarbij hulp en ondersteuning nodig hebt. Het gediplomeerde team van RWIJK GYM staat tot je beschikking.

Kennis is macht. Bij ons kom je niet alleen maar om te trainen.

We leren je alle aspecten van onze succesvolle manier van trainen. Je krijgt een eigen voedingsplan en we pakken alle andere leefstijl zaken aan die er mede voor gaan zorgen dat jij je doel(en) weet te bereiken. Dit zodat je voor eens en altijd alle tools en know how hebt om succesvol te blijven en de behaalde doelen zelfstandig kan behouden. Spreek je wensen naar ons uit tijdens jouw intakegesprek. Wat zijn je doelen? Spieropbouw, vetverlies, verbeterde fysieke prestatie of gewoon goed in je vel zitten. Wij maken er een resultaatgericht en persoonlijk plan voor, waarmee je samen met jouw personal trainer aan de slag gaat.

Samenvatting van ons aanbod;

Personal Training
Personal Groepstraining (Groepslessen)
• Voedingsadvies
• Leefstijlcoaching

Jouw personal trainer is ook je leefstijlcoach.

Tijdens de 1-op 1 trainingen leren wij je in eerste instantie beter te bewegen. Daarna gaan we aan de slag op de gewenste intensiteit, waarna je zal voelen en zien dat je in afzienbare tijd fysiek en ook mentaal sterker en fitter gaat worden. Onze personal trainers helpen jou naast de trainingen ook op weg naar een verbeterd voeding- en leefstijlpatroon. Deze combinatie van 1-op 1 trainingen met leefstijlcoaching zorgt ervoor dat je sneller en effectiever je doelstellingen gaat behalen, en dit zelf daarna ook verder kan uitbouwen. Spiertraining is logischerwijs een belangrijk onderdeel in de samenstelling van onze programma’s. Om écht en langdurig succesvol te zijn, is een allesomvattende, doordachte en geïndividualiseerde persoonlijke aanpak noodzakelijk, waarbij wij altijd goed kijken naar wie je bent, wat je kan en wat bij jou als persoon past.

Naast 1 op 1 trainingen bieden we ook verschillende personal groepstrainingen aan die leuk en uitdagend zijn. Onze visie en werkwijze komt voort uit de passie om mensen te helpen weer een fit en gezond lichaam te hebben. En dit uit zich in kwaliteit, deskundigheid, persoonlijk & effectief te werk gaan. Wij als personal trainersteam zijn altijd in beweging om jou continu een passend en verfrissend aanbod te kunnen doen van programma’s die gericht zijn op de versterking van je body and mind.

Onze locatie vanaf Honselersdijk.

Onze gym zit tegenover het European Patent Office. Vanuit Honselersdijk is onze gym via de A4 op 10,3 kilometer in 15 minuten goed bereikbaar. En parkeren voor onze locatie is gratis.

Trainingsstudio RWIJK GYM
Veraartlaan 8 – Belnummer 38
2288 GM Rijswijk

Op afspraak zijn wij dagelijks van 7:00 tot 22:00 uur geopend.

High end personal training studio

Onze vernieuwde gym is recent in gebruik genomen. Zij voldoet niet alleen aan alle veiligheidsnormen, je sport er plezierig en kan er in alle rust trainen. In onze gym sport je met state of the art equipment. Het is er altijd schoon en er is voldoende daglicht. Nog een van de voordelen bij RWIJK GYM is dat er bij ons zowel binnen als buiten getraind kan worden.

boksen Honselersdijk
personal training Honselersdijk

Wat onze klanten schrijven

google review

Kom GRATIS kennismaken met een Experience Training

Het is begrijpelijk dat als je een Personal Trainer in de omgeving van Honselersdijk zoekt, je ook de locatie met de sfeer wilt proeven. We kunnen nog pagina’s volschrijven waarom onze klanten ons zo hoog waarderen (9.6 met 128 beoordelingen). Het is beter dat je dit zelf komt ervaren om daarna te kunnen beoordelen of wij passen bij wat je zoekt en nodig hebt. Natuurlijk vrijblijvend. De koffie staat niet klaar, die gaan we vers voor je zetten.

Kom je met de auto? Parkeren bij onze gym is gratis

Kom je met het openbaar vervoer, dit zijn de lijnen die haltes hebben in de nabijheid van onze locatie – bus: 30, 53 (halte: Verrijn Stuartlaan) en tram: 17 (halte: Patentlaan).

rwijkgym parkeren

Kom je ook vrijblijvend kennismaken?

Stuur mij alle (start-)informatie