Even voorstellen: Britt van der Leest
09 okt
jan

Onze stagiair Voeding en Diëtetiek

Misschien heb je haar al in onze studio gezien: Britt van der Leest. Ze loopt dit schooljaar stage bij HealthCoachPlus en stelt zich graag even voor.

“Ik ben Britt, 21 jaar, en kom uit Rijswijk. Ik studeer Voeding en diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Ik zit nu in mijn 2e studiejaar, dus heb nog even te gaan. Dit schooljaar ga ik bij HealthCoachPlus stage lopen. Ik ben hier terecht gekomen omdat ik de connectie tussen voeding en sport altijd erg leuk en interessant heb gevonden. Zelf heb ik 10 jaar gehandbald en ga nu een aantal keer per week naar de sportschool.

Mijn interesse voor voeding is een paar jaar geleden ontstaan. Ik heb toen mijn lifestyle helemaal omgegooid. Ik ben veel met foodtrends bezig en vind het ook heel erg leuk om te koken en bakken. Zo probeer ik elke week wel nieuwe recepten uit (die niet altijd allemaal even goed lukken).

Naast het studeren en stage lopen ben ik schoonheidsspecialiste. Deze studie heb ik in 2017 afgerond, en ben momenteel ook bezig mijn eigen salon op te starten. Bij HealthCoachPlus wil ik mijn kennis en ervaring op het gebied van voeding, beweging, leefstijl en coaching uitbreiden, en meer met mensen persoonlijk in contact komen. Met het geleerde in de afgelopen jaren wil ik jullie gaan helpen betere voeding en leefstijlkeuzes te gaan maken voor een gewenst doel.

In de eerste maanden van mijn stage ga ik starten met een 8 weken voedingsbegeleidingsplan. Hiermee ga ik een aantal van jullie persoonlijk helpen. Dit zal ondersteund gaan worden met voedingsweekmenu’s die ik voor jullie opstel aan de hand van het gestelde doel.

Ben je nieuwsgierig, of wil je dat ik jou ga helpen? Lees de flyer voor meer info, en reageer snel. Ik kan helaas maar een paar van jullie helpen! Ik heb erg veel zin om hier, en met jullie aan de slag te kunnen gaan dus, tot snel!”

Britt van der Leest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.