Praktijkruimte te huur voor fysiotherapeut / manueel therapeut / sportfysiotherapeut in Rijswijk

Wij willen een samenwerking aangaan met een fysiotherapeut (sport of manueel). Hiermee willen wij in 2022 onze dienstverlenging verder uitbreiden en met een geschikte fysiotherapeut die opzoek is naar een eigen praktijkruimte met daarbij een mooie sport / trainingsruimte een samenwerking aangaan. Wij zijn van mening dat beide disciplines elkaar heel goed kunnen ondersteunen en elkaar kunnen versterken. Om deze reden wil RWIJK GYM deze twee vormen van persoonlijke medische en sport behandeling onder één dak bij elkaar gaan brengen.

Dienstverlening van RWIJK GYM

Onze leden komen niet naar ons toe om op eigen houtje met een sportprogramma aan de slag te gaan. RWIJK GYM leden worden ten allen tijden begeleid door een van onze personal trainers. Dit doen wij voornamelijk 1 -op 1, 1 op 2 of in kleine groepen. Iedereen wordt persoonlijk geholpen bij zijn of haar doelen bij het sporten en daarnaast coachen wij onze leden ook op het gebied van hun leefstijl (zoals: slaap, stress, dagelijkse beweging en voeding etc.).

Fysiopraktijk met sportruimte onder een dak

Op de zelfde etage waar onze 150 m2 indoor gym en coachruimte zich bevindt krijgen wij een mooie ruimte vrij die gebruikt kan worden als spreekkamer voor jou als fysiotherapeut. Aan onze indoor gym grenst ook een 350 m2 outdoor gym. Beide zijn (in goed overleg over de tijden, en aangeboden dienstenverlenging) ook te gebruiken door jou als fysiotherapeut. Door een samenwerking met RWIJK GYM aan te gaan krijg jij als de nieuwe fysiotherapeut naast een geschikte praktijkruimte ook toegang tot onze sportfaciliteiten. Wij willen onze leden kunnen doorverwijzen naar iemand waar wij vertrouwen in hebben, die dit snel oppakt en vervolgens met ons communiceert wat het beste te doen in de verdere begeleiding van deze persoon. Ook is het tevens mogelijk een open spreekuur te houden waar RWIJK GYM leden kunnen worden aangesproken en ze weten van onze samenwerking. Wij zijn van menig dat deze samenwerking voor beide partijen een win win zal zijn.

Te huren ruimte zal vanaf 1 maart 2022 beschikbaar zijn

Indoor + Outdoor Gym

Ik ben fysiotherapeut en wil graag meer informatie over een samenwerking

  Lesrooster

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   Eigenschappen

   • Categorie ... Personal Training
   • Duur 60 min.
   • Deelnemers 1-op-1 of 1-op-2
   Start hier
  • Bel mij

   Voor een gratis intake/try-out