trainer rick kouwenberg

Trainers Details

  • Personal Trainer
  • RWIJK GYM

Hoi ik ben Rick Kouwenberg

Wie is Rick Kouwenberg?

Mijn naam is Rick Kouwenberg (23). Ik zou mezelf omschrijven als sociaal, empathisch, doelgericht, betrouwbaar en eerlijk. Ik ben altijd al actief geweest in de sport, zo heb ik al een aardig lijstje aan beoefende sporten, maar ben uiteindelijk terecht gekomen in de fitnessbranche. Middels de fitnessbranche heb ik meer naar vitaliteit kunnen streven en dit wil ik graag delen met de rest. Ik vind het leuk om met mensen in contact te zijn en de energie die mensen geven bij het beoefenen van een sport motiveert mij om er nog harder ervoor te gaan! Daarnaast vind ik het ook leuk om een praatje te maken over het leven en iemand beter te leren kennen. Voel je dus altijd vrij om me te benaderen!

Opleiding

Momenteel ben ik bezig met het afronden van de opleiding voeding en diëtetiek. Mijn expertise is dan ook het toepassen van voeding in het leven. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige in de fitness. Zelf ben ik al 8 jaar actief in het beoefenen van krachtsport en het behalen van een fitte fysieke en mentale staat o.b.v. sport. Ik ben daarnaast werkzaam als fitnessinstructeur. Hierin heb ik gezien dat het in contact zijn met mensen en het genot die mensen ervaren een positieve sfeer met zich meebrengt. Daarom wil ik nog meer bijdragen aan de ontwikkeling van andere op basis van voeding, training en mentaal vlak.

Persoonlijke ervaring

Sport en beweging heeft mij veel geholpen als persoon zijnde. Als verlegen en onzeker persoon begon ik mijn sportcarrière met een doel. Ik wilde altijd graag het perfecte lichaam hebben. Tijdens het sporten zorgde het sterker worden en de lichaamsveranderingen er dan ook voor dat ik steeds beter in mijn vel kwam te zitten en meer uit het leven kon halen. Toen kwam ik erachter dat het niet alleen de verandering in het uiterlijk me goed liet voelen, maar het daadwerkelijk bewegen heeft me zoveel energie gegeven dat het een goede gewoonte is geworden. Zodra het een gewoonte is geworden heb ik zelf ervaren dat het gevoel om fit en energiek te zijn je enorm kan helpen in de totale ontwikkeling van jezelf.

Ik ga jou helpen!

Daarom kan ik je helpen! Ik sta met volle overtuiging achter het idee dat een gezonde leefstijl je leven positief kunt veranderen. Ik ben er voor je om te zorgen dat je niet alleen korte termijn doelen behaald, maar dat je je echt kunt ontwikkelen. Het positief blijven denken en er hard voor gaan, hoe zwaar het ook wordt! Ik blijf rationeel en kan uit ervaring spreken dat iedereen zijn doelen kunt behalen en daar ondersteun ik graag in!

Boek nu die gratis try-out training bij Rick!