18 okt
Robert Havelaar

“Super prettige sfeer en de juiste begeleiding”

“Ik ben nu bijna een jaar lid bij RWIJK GYM. Het eerste wat mij aansprak is de fijne sfeer en kleine groepjes bij de groepstrainingen. Er wordt door de personal trainers op een fijne manier les gegeven. Sinds februari van dit jaar doe ik naast mijn 2 x per week groepstraining ook 1 x per week personal training bij Chafik. Er wordt tijdens deze trainingen erg goed op mijn houding gelet waardoor ik nu geen last meer heb van mijn blessures. Je progressie wordt bijgehouden en dat motiveert mij enorm. Ook heb ik met behulp van mijn personal trainer mijn voedingsschema aangepast en zit daardoor veel beter in mijn vel en voel me veel fitter.”

Wil jij ook je doelen behalen? Vraag hieronder jouw gratis Experience Training bij RWIJK GYM aan

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.