Mijn stage-ervaring bij HealthCoachPlus

Tijdens mijn stage jaar bij HealthCoachPlus voelde ik me heel erg op mijn gemak. Je voelt een fijne sfeer en ik kon altijd alles met Robert en Maarten bespreken. Ze zijn erg flexibel, en denken met alles met je mee. Ik was de eerste voeding en diëtetiek student die zij als stagiaire hadden. Samen met Robert en Maarten hebben we een goed praktijkleerprogramma voor mij ontwikkeld, waar ik veel van heb opgestoken. Ik ben blij dat ik de leden van HealthCoachPlus heb kunnen begeleiden en adviseren, waar uiteindelijk supermooie resultaten uit zijn gekomen.

Ik heb tijdens mijn stage jaar verschillende leden geholpen met een fittere en gezondere leefstijl te krijgen. Dit heb ik gedaan door 1 -op 1 coachgesprekken, weekmenu’s voor ze te maken, weeg- en meetmomenten te houden en leden daarnaast ook nog te begeleiden via de Lijfstijl app waarmee HealthCoachPlus werkt. We bespraken samen hoe de afgelopen week was gegaan, wat er makkelijk of moeilijk ging, waar zij moeite mee hadden gehad. Hierbij hielp ik de leden in de toekomst betere en verantwoordere keuzes te maken in hun voeding en dagelijkse levensstijl.

Natuurlijk moest ik er zelf ook aan geloven en heb ik een aantal personal group trainingen mee gedaan, en ik moet zeggen, ik heb veel respect voor de leden van HealthCoachPlus. Maar ook de trainers, ze staan altijd voor je klaar en je ziet echt dat ze passie hebben voor hun vak. Al met al, een superleuke en leerzame stageplek!

Britt van der Leest

Opleiding Voeding en Diëtetiek
de Haagse Hogenschool