RWIJK GYM is dé personal privé gym voor inwoners uit Wateringen en omgeving met een modern en compleet aanbod. De personal training studio, waar persoonlijke aandacht samen met hoogwaardige begeleiding altijd de boventoon voert.

Personal training bij ons gaat verder dan alleen begeleiding bij het sporten

Het team van RWIJK GYM werkt vanuit een visie en bestaat uit zeven gediplomeerde en ervaren personal trainers. Allemaal met een eigen specialisme op het gebied van bewegen, revalidatie, voedingsadvies, leefstijl en mental coaching. Hierdoor zijn wij in staat om een ieder met een persoonlijke en benodigde aanpak te bedienen. Onze werkwijze is gebaseerd op wetenschap en vele jaren praktijkervaring. Naast de 2 sportmomenten in de week zal je bij ons ook intensief begeleid worden bij je voeding en gewoontes daarin, leefstijl zoals; slaap, dagelijkse beweging, werk en gezinstijd etc. Onze totaal aanpak zal ervoor zorgen dat je op alle vlakken betere keuzes leert en gaat maken. Hierdoor worden doelen met ons niet alleen behaald maar belangrijker nog, je kan ze daarna zelfstandig ook behouden. Door je meer kennis van deze zaken te geven zal je de rest van je leven weten wat te doen en wat niet, of minder.

Wat wij aanbieden

Personal Training
• Personal Groepstraining (Groepslessen)
• Voedingsadvies
• Leefstijlcoaching

Je traint te allen tijden onder de volledige begeleiding van een van de RWIJK GYM personal trainer. We starten met een uitgebreide intake met leefstijl check zodat wij jouw levensstijl en de te willen behalen doelen helder (SMART) kunnen maken. Hierna maakt de personal trainer een compleet trainings- voedings en leefstijlplan voor je. Vervolgens plan je de personal training sessies samen met de trainer in op dagen en tijdstippen die jou het beste uitkomen. En dan gaan we samen met jou aan de slag om de gewenste doel(en) te bereiken!

Het adres van onze locatie

Trainingsstudio RWIJK GYM
Veraartlaan 8 – Belnummer 38
2288 GM Rijswijk

Op afspraak zijn wij 7 dagen per week van 7:00 tot 22:00 uur geopend.

Onze gym ligt op 9,4 km van Wateringen. Via de N211 en A4 is onze locatie in 12 minuten goed bereikbaar vanuit Wateringen. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar.

De RWIJK GYM trainingsfaciliteiten

Onze nieuw ingerichte personal trainingsstudio is voorzien van professionele fitnessapparatuur en trainingsmaterialen. Beschikt over een mechanisch luchtzuiveringssysteem en je sport er plezierig en kan er in alle rust trainen. Bij RWIJK GYM kan zowel binnen als buiten getraind worden met één van onze personal trainers. Naast de trainingsfaciliteiten is er ook douche gelegenheid en beschikken we over een mooie ruimte waar wij bodyscan lichaamsanalyses afnemen en de coach gesprekken in alle rust kunnen voeren met onze klanten.

personal trainer wateringen binnen
personal training wateringen

Wat onze klanten schrijven

Gratis proberen

Het is begrijpelijk dat als je een Personal Trainer in Wateringen zoekt, je ook de sfeer wilt proeven. Hoe toegankelijk en snel is onze locatie te bereiken? Voel je je prettig bij ons en is er een klik met de trainer? Gaat het om een bekwaam bedrijf en past het advies bij jou als persoon? Terechte vragen! Daarom bieden wij je de mogelijkheid aan om vrijblijvend een keer te komen ervaren waarom zoveel mensen je reeds voor zijn gegaan. We hebben er zelfs een naam aan gegeven; De Gratis Experience Training

Kom je met de auto? Parkeren bij onze gym is gratis

Kom je met het openbaar vervoer, dit zijn de lijnen die haltes hebben in de nabijheid van onze locatie – bus: 3053 (halte: Verrijn Stuartlaan) en tram: 17 (halte: Patentlaan).

Kom je vrijblijvend kennismaken?

Ja! Stuur mij alle (start-)informatie