RWIJK GYM staat voor kwaliteit en verantwoorde begeleiding. Een private gym voor Poeldijk waar op afspraak wordt getraind. Dus geen overvolle sportschool, maar rust en ruimte. Een plek waar je je op je gemak voelt.

Personal Training; Je conditie onderhouden of verbeteren onder de beste omstandigheden

Onze persoonlijke begeleiding wordt alleen maar aangeboden door aandachtsvolle, ervaren en gediplomeerd personal trainers. Je sport bij ons met state of the art apparatuur, in een nette en schone omgeving met een open en gemoedelijke sfeer. RWIJK GYM staat niet alleen voor persoonlijke begeleiding, maar het is ook een community waar iedereen zich veilig en thuis voelt. Een community waar mensen onze kwaliteit gebaseerd op een practice een evidence based aanpak op prijs stellen. Vooraf gestelde doelen worden met onze aanpak behaald en dat gebeurt op een leuke en prettige manier!

De samenvatting van ons aanbod;

Personal Training
• Personal Groepstraining (Groepslessen)
• Voedingsadvies
• Leefstijlcoaching

Poeldijk is onderdeel van ons werkgebied en in 10 minuten goed bereikbaar.

Niet alleen personal training maar een combinatie van sporten met personal coaching

Jouw personal trainer is gelijk ook je personal coach. Met de trainingen leren wij jou beter te beweging zodat we je daarna op een verantwoorde manier lichamelijk en mentaal fitter en sterker kunnen gaan maken. Naast de trainingen begeleidt de  personal trainer jou ook bij je leefstijl en voeding. Naast de trainingen zal je daarop worden gecoacht. Door je op deze 3 zaken (training- voeding en leefstijl) te begeleiden krijg je nieuwe kennis en inzichten wat ervoor gaat zorgen dat jij betere keuzes gaat maken. Deze combinatie van training en coaching zorgt ervoor dat je effectief je doel(en) gaat behalen en het daarna zelf ook verder kan doorzetten en volhouden.

Onze locatie

Via de N211 en daarna de A4 is onze gym vanuit Poeldijk binnen het kwartier bereikbaar.

Trainingsstudio RWIJK GYM
Veraartlaan 8 – Belnummer 38
2288 GM Rijswijk

Uitsluitend op afspraak zijn wij van 7:00 tot 22:00 uur geopend.

Onze high-end private gym

Onze vernieuwde gym is recent in gebruik genomen. Zij voldoet niet alleen al alle veiligheidsnormen, maar het is er plezierig en rustig trainen. Het is er altijd schoon en er is voldoende daglicht. En bij RWIJK GYM kan er zowel binnen als buiten worden getraind.

personal trainer delft binnen
personal trainer wateringen

Wat onze klanten schrijven

Gratis intake gesprek met try-out training boeken

Het is begrijpelijk dat als je een Personal Trainer in de omgeving van Poeldijk zoekt, dat je ook de locatie met de sfeer wilt proeven. We kunnen nog pagina’s volschrijven waarom onze klanten ons zo hoog waarderen (9.6 met 128 beoordelingen) maar het is beter dat je dit zelf komt ervaren om daarna te kunnen beoordelen of wij passen bij wat je zoekt, en nodig hebt. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.

* Kom je met de auto? Dan is het gratis parkeren

Oke! Stuur mij alle (start-)informatie