personal trainers nootdorp

RWIJK GYM is dé high end personal gym voor mensen uit Nootdorp die in een plezierige en ontspannen atmosfeer zowel binnen als buiten willen trainen. De gym is voorzien van nieuw en modern apparatuur en materiaal, prima sanitaire voorzieningen en adequate mechanische ventilatie.

Meer dan alleen Personal Training

Mensen zowel lichamelijk en mentaal fitter en sterker maken én houden is ons vak. En dat vak oefenen we uit vanuit een visie die gebaseerd is op opleiding, wetenschap en vele jaren werkervaring. Door middel van een holistische aanpak helpen wij ook jou bij het verbeteren van je levenskwaliteit. Aan de basis hiervan ligt onze persoonlijke afgestemde aanpak.

Personal Training
Personal Groepstraining (Groepslessen)
• Voedingsadvies
• Leefstijlcoaching

Nootdorp valt ook onder ons werkgebied. Onze gym in Rijswijk is vanuit Nootdorp binnen een tien minuten zeer goed en snel bereikbaar.

Gevarieerde en uitdagende trainingen

Een belangrijk aspect voor de trainingen in onze gym, is de voldoening en het plezier dat deze je opleveren. We weten dat met deze mindset ‘volhouden’ geen issue meer is. Wij kijken bij ieder persoon wie ze zijn, waar ze van houden en wat ze willen bereiken. Hiervoor maken we vervolgens een beweeg (sport) en leefstijlplan). Door de Big Five te trainen leggen we een solide basis in je krachtraining. Vanuit die basis kunnen we vervolgens alle kanten op. En in de The Big Five oefeningen is er heel veel variatie mogelijk. Waar bestaan de oefeningen / bewegingen uit? Squat (kniebuigingen), Bench Press (duwbewegingen), Deadlift (heupstrekkingen), Walking Lunges (stappen), en Barbell row (trekbewegingen).

Onze locatie

Wij zijn gevestigd direct langs de A4, afslag Plaspoelpolder. Via de A4 en of A12 is onze trainingsstudio vanuit Nootdorp binnen het tien minuten goed bereikbaar;

Trainingsstudio RWIJK GYM
Veraartlaan 8 – Belnummer 38
2288 GM Rijswijk

Op afspraak zijn wij 7 dagen per week van 7:00 tot 22:00 uur geopend.

Onze nieuwe trainingsruimte

Onze nieuw ingerichte personal trainingsstudio is voorzien van moderne trainings-voorzieningen. Beschikt over een mechanisch luchtzuiveringssysteem en je sport er plezierig en kan er in alle rust trainen. Bij RWIJK GYM kan zowel binnen als buiten onder begeleiding getraind worden met een personal trainer.

personal trainer nootdorp
personal training nootdorp

Wat onze klanten schrijven

Gratis personal training proberen

Het is begrijpelijk dat als je een Personal Trainer in de omgeving van Nootdorp zoekt, je ook de sfeer bij ons wil proeven. Hoe toegankelijk is de locatie? Is er een klik met de trainer? Zijn wij het bedrijf met aanpak dat bij jou als persoon past? Terechte vragen allemaal. Als wij na het eerste telefonische contact beide positief zijn bieden wij jou de mogelijkheid aan om het “gratis” uit te proberen. Wij hebben er zelfs een naam aan gegeven; De Gratis Experience Training

Kom je met de auto? Parkeren is gratis! En met het openbaarvervoer zijn wij ook goed te bereiken. Dit zijn de lijnen die haltes hebben in de nabijheid van onze gym – bus: 3053 (halte: Verrijn Stuartlaan) en tram: 17 (halte: Patentlaan).

Kom je vrijblijvend kennismaken?

Ja! Stuur mij alle (start-)informatie