RWIJK GYM is bij uitstek dé kleinschalige personal gym voor mensen uit Leidschendam. De personal training studio, waar kwaliteit en persoonlijke aandacht altijd de boventoon voert.

Personal Training; bewegen, voeden en voelen.

Onze succesformule, waarop we je resultaatgaranties geven, is gebaseerd op 3 pijlers. Namelijk verantwoord bewegen, voelen en voeden. Met het voelen richten we ons op de ondersteuning van je mindset en motivatie. Bij het trainen leren we je eerst beter te gaan bewegen, samen met de juiste trainingstechnieken. Daarna trainen we je naar het gewenste doel. Dit laten we je graag een keer ervaren tijdens een gratis try-out training. Met voeding ondersteunen wij jou met een persoonlijk opmaat gemaakt voedingspatroon waardoor je maximaal rendement haalt uit je sporten en leven.

De samenvatting van ons aanbod;

Personal Training
Personal Groepstrainingen (Groepslessen)
Voedingsadvies
Leefstijlcoaching

Bewoners uit Leidschendam vallen ook in ons werkgebied. Onze gym is in 10/15 minuten bereikbaar.

Gevarieerde en uitdagende persoonlijke trainingen voor iedere doelstelling

Een belangrijk aspect in onze trainingen is dat ze naast het gewenste resultaat je ook veel voldoening en plezier opleveren. Dit weten we elke keer weer voor onze leden voor elkaar te krijgen. Vanuit deze mindset is ‘volhouden’ voor jou als sporter niet meer een issue. In onze trainingen passen wij onder andere de Big Five toe. The Big Five bestaat uit de 5 grote bewegingen die wij als mensen in ons dagelijkse leven maken. De Big Five is zeer effectief doordat het, de door vele, gewenste lichaamsdelen aanpakt en er is veel variatie mogelijk. De oefeningen hiervoor kan je onder andere uitvoeren met een barbell, dummbell of kettlebel. The Big Five wordt in veel programma’s gebruikt als basis en bestaat uit: squats (kniebuigingen), Bench Press (duwbewegingen), Deadlifts (heupstrekkingen), Walking Lunges (stappen), en Barbell rows (trekbewegingen).

Adres van onze locatie:

Trainingsstudio RWIJK GYM
Veraartlaan 8 – Belnummer 38
2288 GM Rijswijk

Onze gym ligt op 8,4 km van Leidschendam. Via de A4 is onze locatie in 10 minuten goed bereikbaar vanuit Leidschendam. Met openbaarvervoer zijn wij ook bereikbaar. Dit zijn de lijnen die haltes hebben in de nabijheid van onze locatie – bus: 3053 en tram: 17 (tramhalte Patentlaan).

Onze personal training studio

Onze vernieuwde trainingsstudio is recent in gebruik genomen. Zij voldoet niet alleen aan alle veiligheidsnormen, je sport er plezierig en kan er in alle rust trainen. In onze gym sport je met state of the art equipment. Het is er altijd schoon en er is voldoende daglicht. Nog één van de voordelen bij RWIJK GYM is dat er bij ons zowel binnen als buiten getraind kan worden.

personal trainer delft binnen
personal trainer wateringen

Wat onze klanten schrijven

Kennismaken met RWIJK GYM

Het is begrijpelijk dat als je een Personal Trainer in de omgeving van Leidschendam zoekt, je ook de sfeer bij ons wil proeven. Hoe toegankelijk is de locatie? Is er een klik met de trainer? Zijn wij het bedrijf met aanpak dat bij jou als persoon past? Terechte vragen allemaal. Als wij na het eerste telefonische contact beide positief zijn bieden wij jou de mogelijkheid aan om het “gratis” uit te proberen. Wij hebben er zelfs een naam aan gegeven; De Gratis Experience Training

Kom je met de auto? Parkeren is gratis!

Kom je vrijblijvend ook kennismaken?

Ja! Stuur mij alle (start-)informatie