RWIJK GYM is de privé sportclub voor iedereen uit Kwintsheul. Wij geloven sterk in de kracht van een evenwichtige balans tussen beweging, voeding, lifestyle en ontspanning. Wij helpen mensen die balans te bereiken. Bij ons is Personal Training dan ook veel meer dan alleen een work-out doen. Gun jezelf de professionele begeleiding van RWIJK GYM.

De klant is bij ons geen koning!

Onze personal trainers zijn immers geen lakeien, maar nemen juist actief de leiding in het proces van het bereiken van jouw doelen. Want om je doelen te bereiken, is een actieve personal trainer waarbij jij je fijn voelt essentieel. Jouw personal trainer geeft je de aandacht die je verdient en nodig hebt, is iemand die naar jou luistert én je begrijpt, en prima kan inschatten wat voor jou de meest passende training en begeleiding is. Onze trainers zijn niet alleen uitgebreid geschoold in anatomie, beweging en voedingsleer, maar bezitten daarnaast ook over uitstekende sociale en coaching skills.

Trainen met een personal trainer is inspirerend en bewezen effectief. Bij RWIJK GYM in Rijswijk vind je alleen personal trainers met jarenlange ervaring op het gebied van sport, voeding en coaching. Samen stellen we een plan op dat past bij jouw wensen, behoeften, doelstellingen en levensstijl. Uiteindelijk maak jij natuurlijk je eigen keuzes en wij steunen je daar graag in! We gaan voor een gegarandeerd resultaat!

Onze succesformule, waarop we je resultaatgaranties geven, is gebaseerd op 3 pijlers. Namelijk verantwoord bewegen, voelen en voeding. Met het voelen richten we ons op de ondersteuning van je mindset en motivatie. Bij het trainen leren we je eerst om beter te gaan bewegen, samen met de juiste trainingstechnieken. Daarna trainen we je naar je gewenste fysieke doel. Met onze voeding coaching ondersteunen wij jou bij het verkrijgen van een optimaal en gezond voedingspatroon waardoor je maximaal rendement gaat halen uit je sporten en leven. Onze manier van werken laten we je graag een keer ervaren tijdens een gratis try-out training.

De samenvatting van ons aanbod;

Personal Training
• Personal Groepstrainingen (Groepslessen)
• Voedingsadvies
• Leefstijlcoaching

Wij begeleiden reeds meerdere mensen wonend in Kwintsheul. Op 7,7 kilometer is onze gym via de N222 en N211 en daarna A4 in 13 minuten goed bereikbaar.

Jouw personal trainer is ook je leefstijlcoach

Een goede personal trainer is meer dan iemand die je alleen begeleidt tijdens je work-outs. De reikwijdte van de personal trainer / coach gaat in onze filosofie veel verder. Onze personal coaches begeleiden klanten in het helder maken van hun belemmeringen die tussen hun en hun doelen staan. Vervolgens gaan we in kleine stappen kennis aanbieden hoe die doelen te bereiken. Onze personal coaches helpen je naast de sportmomenten je doel te bepalen, bewustwording te realiseren en je te begeleiden in het zetten van de juiste beweeg, voeding en leefstijlstappen. Of je nu wilt werken aan spiertoename, krachttoename, afvallen, bodyshaping, aankomen, revalidatie of gewoon prettiger in je vel zitten.. bij RWIJK GYM zorgen we ervoor dat jij je doelen gaat behalen.

Onze locatie vanaf Kwintsheul

Vanuit Kwintsheul ligt op 7,7 kilometer van onze gym en is in één rechte route binnendoor in 14 minuten bereikbaar over de Kerkstraat, Heulweg, Herenstraat, Oosteinde, St Winston Churchilllaan, Volmerlaan, Verrijn Stuartlaan. Het snelst ben je via de N222 en N211 en daarna A4. En parkeren voor onze locatie is gratis!

Trainingsstudio RWIJK GYM
Veraartlaan 8 – Belnummer 38
2288 GM Rijswijk

Op afspraak zijn wij dagelijks van 7:00 tot 22:00 uur geopend.

Trots op onze personal training studio

Onze personal gym is recent volledig vernieuwd. Zij voldoet niet alleen aan alle veiligheidsnormen, je kan er in alle rust sporten. Er heerst een frisse en hygiënische atmosfeer en je traint er volop in daglicht. Bij RWIJK GYM train je alleen met state of the art apparatuur en trainingsmaterialen. Naast deze trainingsfaciliteiten is er ook douche gelegenheid. We beschikken over een mooie ruimte waar wij bodyscan lichaamsanalyses afnemen en de coach gesprekken in alle rust kunnen voeren. Train je liever alleen in de buitenlucht, dan kan bij ons ook. Onze outdoor gym beschikt over buiten fitnesstoestellen en outdoor trainingsmaterialen geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Bij RWIJK GYM kan jong en oud in beweging komen!

Wat onze klanten schrijven

Boek nu die gratis training!

Het is begrijpelijk dat als je een Personal Trainer in de omgeving van Kwintsheul zoekt, je ook de locatie met de sfeer wilt proeven. We kunnen nog pagina’s volschrijven waarom onze klanten ons zo hoog waarderen (9.6 met 128 beoordelingen). Het is beter dat je dit zelf komt ervaren om daarna te kunnen beoordelen of wij passen bij wat je zoekt en nodig hebt. Als het klikt, krijg je van ons een volledig onderbouwd en op maat gemaakt sport, voeding en leefstijlplan waarmee we samen jouw gestelde doelen gaan behalen. Natuurlijk vrijblijvend. De koffie staat niet klaar, die gaan we vers voor je zetten.

Nieuwsgierig geworden?

Kom je met het openbaar vervoer? Dit zijn de lijnen die haltes hebben in de nabijheid van onze sportlocatie

Bus: 30, 53 (halte: Verrijn Stuartlaan) en tramlijn: 17 (halte: Patentlaan).

Ja. Stuur mij alle (start-)informatie