RWIJK GYM is ook dé kleinschalige privé personal gym voor inwoners uit Delft en Rijswijk met een nieuwe, moderne en hygiënische inrichting. De personal training studio, waar persoonlijke aandacht samen met hoogwaardige begeleiding altijd de boventoon voert.

Het trainersteam van RWIJK GYM bestaat uit acht gediplomeerde en zeer ervaren personal trainers. Allemaal met een eigen specialismen op het gebied van bewegen, medisch trainen, trainen van groepen, voedingsadvies (RWIJK GYM heeft zijn eigen diëtist), leefstijl en mentale coaching. Hierdoor zijn wij in staat om iedereen van een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak te bedienen. Onze werkwijze is gebaseerd op wetenschap en jarenlange praktijkervaring (evidence based and practice based). En dat werkt goed! Onze klanten geven ons niet voor niks zo’n hoog waarderingscijfer. Namelijk een 9.3 op 129 beoordelingen. Een waardering waar we dan ook zeer trots op zijn. Dit is de reden waarom wij een resultaatgarantie durven te geven!

Onze klanten sporten gemiddeld 2 x per week onder onze begeleiding, maar daar blijft het niet bij. Bij ons word je daarnaast ook intensief begeleid bij je voeding en gewoontes daarin, je leefstijl zoals; slaap, dagelijkse beweging, andere sportmomenten, werk en gezinstijd etc. Deze totaal aanpak zal ervoor zorgen dat je op alle vlakken betere keuzes leert en gaat maken. Je bent tenslotte de meeste tijd niet bij ons. Als je leert in deze tijd betere keuzes te maken, zal je ervaren dat gewenste doelen worden bereikt. Maar misschien nog wel belangrijker, je leert wat je moet doen om het zelfstandig ook te kunnen behouden. Door je meer kennis te geven zal je de rest van je leven weten wat te doen, wat niet, of minder. Kennis is macht!

Wat wij aanbieden

Personal Training
• Personal Groepstraining (Groepslessen)
• Voedingsadvies
• Leefstijlcoaching

Welke begeleiding je bij ons ook volgt, je traint te allen tijde onder de begeleiding van één van de RWIJK GYM personal trainers. We starten bij iedereen altijd met een uitgebreide intake met leefstijl check zodat wij jou als persoon, je levensstijl en de te willen behalen doelen goed (SMART) in kaart kunnen brengen. Hierna maakt de personal trainer een compleet trainings- voedings en leefstijlplan. Vervolgens plan je de personal training sessies samen met de trainer in op dagen en tijdstippen die jou het beste uitkomen. Dit kan bij ons s‘ochtends voor je werk, tijdens de lunch of na het werk in de avonden of weekenden. En dan gaan we samen met jou aan de slag om de gewenste doel(en) te bereiken!

personal trainers delft team

Onze locatie vanuit Delft

Onze trainingsstudio is gevestigd direct aan de A4 tegenover het European Patent Office in Rijswijk. Vanuit Delft centrum zijn wij in 12 min zeer goed en snel bereikbaar via de Lange Kleiweg, Pr. Beatrixlaan of A13 en A4. En parkeren voor onze locatie is gratis.

Trainingsstudio RWIJK GYM
Veraartlaan 8 – Belnummer 38
2288 GM Rijswijk

Op afspraak zijn wij 7 dagen per week van 7:00 tot 22:00 uur geopend.

De RWIJK GYM trainingsfaciliteiten

Onze nieuw ingerichte personal trainingsstudio is voorzien van professionele fitness apparatuur en trainingsmaterialen. Beschikt over een mechanisch luchtzuiveringssysteem en je sport er plezierig en kan er in alle rust trainen. Bij RWIJK GYM kan zowel binnen als buiten getraind worden met één van onze personal trainers. Naast de trainingsfaciliteiten is er ook douche gelegenheid en beschikken we over een mooie ruimte waar wij bodyscan lichaamsanalyses afnemen en de coach gesprekken in alle rust kunnen voeren met onze klanten.

personal trainer delft binnen
personal trainer wateringen

Wat onze klanten schrijven

Kennismaken met RWIJK GYM

Het is begrijpelijk dat als je een Personal Trainer in de omgeving van Delft zoekt, je ook de sfeer bij ons wil proeven. Hoe toegankelijk is de locatie? Is er een klik met de trainer? Zijn wij het bedrijf met aanpak dat bij jou als persoon past? Terechte vragen allemaal. Als wij na het eerste telefonische contact beide positief zijn bieden wij jou de mogelijkheid aan om het “gratis” uit te proberen. Wij hebben er zelfs een naam aan gegeven; De Gratis Experience Training. Kom je met de auto? Parkeren is gratis!

Kom je vrijblijvend kennismaken?

Ja! Stuur mij alle (start-)informatie