Lesoverzicht Personal Group Training

Bij Personal Group Training van HealthCoachPlus sport je tegen een laag tarief onder professionele begeleiding van een gediplomeerde Personal Trainer.
Sporten in een groep werkt vaak extra motiverend. Je voert alle oefeningen op je eigen niveau uit en door de persoonlijke begeleiding train je effectief en veilig.
Het is geen saaie fitness, maar dynamische uitdagende lessen, die je fit en sterk maken voor alles wat het leven op je pad gooit!
Lees hieronder meer over de diverse trainingen. Check het lesrooster voor het actuele aanbod.

Muscle Mania

Create your Perfect Body met de Muscle Mania workout!

De Muscle Mania training is een unieke trainingsformule met als doel het opbouwen van spiermassa en het verlagen van je vetmassa. Trainen dient functioneel te zijn en in dienst te staan van het doel van de deelnemer. Voor een deel van hun is dit beter presteren in het dagelijks leven, zoals werk, sport, hobby en overige vrije tijd. Voor een andere groep is afvallen en shapen (verbeteren van de vormen) van het lichaam, het belangrijkste doel. Speciaal voor hen is deze trainingsformule opgezet.

Wil je je spieren dus eens goed aan het werk zetten en er daardoor fit(ter) en in shape gaan uitzien? Dan is het tijd voor onze Muscle Mania workout!

WOM!

Wil je aan je spieren & conditie werken? Dan is de WOM! echt een aanrader voor jou!

WOM staat voor “workout of the month”: een maandelijks wisselende intensieve fitness workout met de focus op het verbeteren van je algehele conditie. Er wordt gebruik gemaakt van divers klein trainingsmateriaal, zoals sandbags, kettlebells, battle ropes, dumbbells en nog veel meer. Alle oefeningen zijn gebaseerd op bewegingen uit het dagelijks leven. Alles gaat vele malen prettiger met een fit lichaam: spelen met je (klein-) kinderen, je werk of sporten.

De WOM workout maakt je geen 25 jaar jonger, maar je wordt er wel een stuk energieker en fitter van!

Techniek Training

Meer resultaat door beter bewegen en efficiënter te trainen!

Als je echt het maximale resultaat uit je trainingen wil halen, dan gaat het er in eerste instantie niet om hoe zwaar, snel of vaak je iets kan, maar om hoe goed je de oefening kan uitvoeren! Tijdens de techniek training ligt de focus op de kwaliteit van bewegen. Deze groepstraining is ook goed voor mensen die terugkomend zijn van een blessure, of er een hebben. De Techniek training word ook veel gebruikt bij medisch trainen en of revalidatie trainingen. In deze workout leren we de deelnemers alle ins and outs over alle beweegpatronen (oefeningen) die er zijn. Ademhaling, houding, techniek en rompstijfheid (core) zijn de speerpunten in deze trainingsformule.

Het motto van deze groepstraining is niet voor niets: Bewegen is goed, goed bewegen is beter!

S.H.I.T.

Hou je van een uitdagende training, en wil je veel bereiken in minder tijd? Dan moet je echt meedoen met onze S.H.I.T. workout!

S.H.I.T. staat voor Short High Interval Training. Deze afwisselende training is een functionele trainingsformule gericht op spieruithoudingsvermogen, maximale kracht, power en snelheid. Deze training kan ook perfect naast een andere sport beoefend worden voor blessurepreventie of prestatieverbetering. Je bent immers zo goed als je zwakste schakel en die sporen we op en verbeteren we met deze trainingsformule.
Iedereen kan deelnemen aan deze groepstraining, want je voert de oefeningen op je eigen niveau uit. Doordat onze S.H.I.T. trainingen uit fitness oefeningen bestaan, kunnen we flink variëren. Hierdoor ziet elke training er anders uit en word het nooit saai! Je lichaam blijft uitgedaagd worden, wat goed is voor je spierontwikkeling en je uithoudingsvermogen, maar het zorgt er ook voor dat je met plezier zal blijven sporten.

Ben je iemand die elke training weer uitgedaagd wil worden, en snel resultaat wil zien? Dan is onze S.H.I.T. workout de snelste manier om dit te doen!

Bootcamp

Uitgekeken op die zweetsessies in het TL-licht? Dan is bootcamp training echt iets voor jou!

Met onze bootcamp training verbeter je alles: balans, lenigheid, uithoudingsvermogen, spierkracht, coördinatie, algehele fitheid en je doorzettingsvermogen. Deze groepstraining is daarom voor (bijna) iedereen, en voor elke doelstelling een echte aanrader! In onze bootcamp trainingen komen de volgende onderdelen altijd aanbod: loopscholing, krachttraining voor het bovenlichaam, core en onderlichaam, coördinatie en behendigheid oefeningen en sprintwerk. Omdat je al deze onderdelen traint zal je er veel calorieën mee verbranden, en merken dat je er snel fitter en sterker van zal worden (niet alleen fysiek ook mentaal!).

Wil je voelen dat je snel vooruitgang boekt, en houd je ervan om samen in groepsverband lekker in de buitenlucht te sporten? Dan is onze bootcamp training een uitermate geschikte groepstraining voor jou!

Wil je weten welke les het beste bij jou past?

Start nu en maak een afspraak voor een gratis les Personal Group Training naar keuze. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.