Vacature: ZZP Groepstrainer(s) bij RWIJK GYM

 

De meest persoonlijke groepstrainer van onze leden. Dat ben jij! Als ZZP Groepstrainer bij RWIJK GYM in Rijswijk leid jij onze effectieve groepstrainingen, zet je een streep onder personal én kun je intern verder opgeleid worden om personal training te kunnen geven. Ben jij er klaar voor? 

Heb jij zin om dynamische en uitdagende lessen te geven?

Ondanks dat je misschien (nog) niet bent opgeleid tot personal trainer, doet het geven van saaie groepsfitness jouw ambities toch echt tekort. Dat snappen wij heel goed! Groepstrainingen zijn bij RWIJK GYM veel meer dan ‘sporten in een groep’ en juist dát maakt het voor jou zo uitdagend. Jij leidt dynamische en uitdagende lessen en draagt persoonlijk bij aan de fitheid en vitaliteit van onze leden. Jij stoomt ze klaar voor alles wat er op hun pad komt en dus is jouw functie als ZZP groepstrainer bij RWIJK GYM belangrijker dan ooit.

RWIJK GYM: een gym, een concept, een community.

Geen standaard schema’s, geen halve aandacht en geen contributie vangen terwijl we achterover leunen. RWIJK GYM is alles behalve een regular gym. Effectief én efficiënt resultaat behalen op een manier die bij jouw leven past, is de boodschap aan onze leden. Om dat te bereiken bieden wij altijd persoonlijke begeleiding. Sterker nog: het is bij ons niet mogelijk om zonder personal trainer te trainen. Door training, voeding en lifestyle te combineren, zorgen we ervoor dat onze leden hun gestelde doelen behalen op een manier die bij hun vaak drukke leven past.

Als ZZP Groepstrainer word je eerst intern opgeleid en dompelen we je onder in het concept RWIJK GYM. Hier leer je alles over onze werkwijze, begeleidings- en trainingssystemen. De meest recente ontwikkelingen uit de branche op het gebied van begeleiding en automatisering laten we daarnaast niet voorbij gaan. En heb jij nóg meer in je mars? Dat leiden we je graag intern op om ook personal training te kunnen geven. Blijven groeien, dat geldt niet alleen voor onze leden. 

     Bijdragen aan de fitheid en vitaliteit van onze leden

    Groepen van maximaal 8 personen, waardoor je altijd persoonlijke aandacht kunt geven.

    Afwisseling in diverse groepstrainingen in onze binnen- én buitengym: Muscle Mania, Workout of the Month, Techniek Training, Short High Intensity Training en Bootcamp Training.

    Werken met de nieuwste en meest fancy materialen, apparatuur en meetapparatuur

   Interne opleiding om alles te leren over het succesvolle RWIJK GYM concept, waarna je er langzaam in groeit en later kunt uitbouwen naar meer uren per week, ook als Personal Trainer.

Als ZZP Groepstrainer ben jij onderdeel van onze gym, ons concept en onze community.

Hoeveel vinkjes kun jij zetten?

Wij zien een goede klik, ambitie om te groeien én een leuke persoonlijkheid als basis voor iedere samenwerking. Daarnaast hebben we natuurlijk ook wat concretere eisen en wensen.

.

Onze leden werken hard: binnen én buiten de gym. Als ZZP Groepstrainer ben jij flexibel in de piekmomenten en inzetbaar op minimaal één of meer van deze momenten:

.

Wat is jouw missie als ZZP Groepstrainer? 

Wij zijn benieuwd! Waar streef jij als ZZP Groepstrainer naar? Efficiënt trainen, gezelligheid en plezier of het bijdragen aan keiharde doelstellingen? Of is het net als bij ons de combinatie daarvan? Bijdragen aan geluk, zelfverzekerdheid en gezondheid is goud waard. Bij RWIJK GYM ben jij goud waard.

Ben jij onze nieuwste aanwinst? 

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. E-mail je cv en motivatie naar robert@rwijkgym.nl. Hierna zullen we telefonisch contact met je opnemen. Misschien zien we elkaar snel!