personal training

Stap uit de comfort-zone en organiseer een bedrijfs- bootcamptraining voor je medewerkers.

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje? Heeft je afdeling dringend behoefte aan teambuilding en/of wil je een gezellige sportieve activiteit organiseren? Bij ons vindt je een originele én gezonde oplossing-op-maat.

Waarom?
Door een recente overname of een reorganisatie moeten mensen met een verschillende bedrijfsculturele achtergrond ineens zij aan zij met elkaar samenwerken… Of dankzij succes in de markt komen er geregeld nieuwe werknemers bij, die snel hun plaatsje in de organisatie moeten vinden… Of wil je dat wij je personeel ’s ochtends vroeg wakker schudden, zodat je voor de rest van de dag frisse werknemers hebt?

Oplossing:
Een goede business bootcamp training is dan precies wat je personeel nodig heeft. In groepsverband trainen en presteren leidt bij je medewerkers tot meer saamhorigheid en onderlinge verbondenheid. Daarnaast krijgen de medewerkers het gevoel de job fysiek, mentaal en emotioneel beter aan te kunnen.

RWIJK GYM biedt Business bootcamp op maat aan. Wij gaan minimaal een uurtje met een groep mensen aan de slag, bijvoorbeeld als onderdeel van het introductieprogramma, heisessie of strategiedagen. Onze trainers doseren de elementen intensiteit, doorzettingsvermogen, ontspanning en gezelligheid in de optimale verhouding. Ik weet zeker dat de business bootcamp bij jouw medewerkers in de smaak valt.

Meer weten?

Benieuwd wat RWIJK GYM voor je bedrijf kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn op het gebied van fiscaal aftrekbare trainingen? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Ik wil meer (start-)informatie over de Bedrijfs Bootcamp

  Lesrooster

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   Trainers

    Eigenschappen

    • Categorie Bedrijfsbootcamp Bedrijfsfitness
    • Duur 60 minuten
    • Deelnemers max. 12
    • Training nvt
    • Tarief Vanaf € 39
    Start nu!
   • Bel mij

    Voor een gratis intake/try-out