RWIJK GYM; de luxe maar ook betaalbare personal training studio voor mensen uit Den Hoorn. De training studio, waar persoonlijke aandacht samen met hoogwaardige begeleiding altijd de boventoon voert!

RWIJK GYM is dé kleinschalige personal gym met een plezierige en ontspannen atmosfeer waar je zowel binnen als buiten kan trainen. Ons trainersteam bestaat uit acht gediplomeerde en zeer ervaren personal trainers. Allemaal met eigen specialismen op het gebied van bewegen, medisch / revalidatie trainen, trainen van groepen, voedingsadvies (RWIJK GYM heeft zijn eigen diëtist), leefstijl en mentale coaching. Hierdoor zijn wij in staat om iedereen van een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak te bedienen. Onze werkwijze is gebaseerd op wetenschap en jarenlange praktijkervaring (evidence based and practice based). En dat werkt!

Wat wij aanbieden

Personal Training
Personal Groepstraining (Groepslessen)
• Voedingsadvies
• Leefstijlcoaching

Welke begeleiding je bij ons ook volgt, dit is te allen tijde onder de begeleiding van een RWIJK GYM personal trainer. Iedere nieuwe klant start altijd eerst met een uitgebreide intake met leefstijl / gezondheidscheck. Dit zodat wij jou als persoon, je levensstijl en de te willen behalen doelen goed (SMART) in kaart kunnen brengen. Aan de hand van die zaken maakt één van onze leefstijlspecialisten een compleet trainings- voedings en leefstijlplan voor je. Vervolgens plan je de personal training sessies samen met je trainer in op dagen en tijdstippen die jou het beste uitkomen. Dit kan bij ons s‘ochtends voor je werk, tijdens de lunch of na het werk in de avonden of weekenden. En dan gaan we samen met jou aan de slag om de gewenste doel(en) te bereiken!

Trainen met een personal trainer van RWIJK GYM is, 100% garantie voor resultaat

Dit is een voorwaarde die je niet vaak tegenkomt bij Personal Training Studio’s. De waardering voor onze jarenlange dienstverlening is daarom niet voor niks zo hoog. Namelijk een 9.3 op 129 beoordelingen. Een waardering waar we dan ook zeer trots op zijn. Die waardering heeft een oorzaak. Het gediplomeerde team van personal coaches benadert jou niet alleen met deskundig enthousiasme, maar werkt volgens onderbouwde methodes. Dit is de reden waarom wij met onze klanten de gestelde doelen bereiken en hiervoor een resultaatgarantie durven te geven!

Onze locatie vanuit Den Hoorn.

Onze gym zit direct aan de A4 tegenover het European Patent Office in Rijswijk. Vanuit Den Hoorn is onze gym via de A4 op 7,5 kilometer afstand in 9 minuten goed bereikbaar. En parkeren voor onze locatie is gratis.

Trainingsstudio RWIJK GYM
Veraartlaan 8 – Belnummer 38
2288 GM Rijswijk

Op afspraak zijn wij 7 dagen per week van 7:00 tot 22:00 uur geopend.

RWIJK GYM de personal training studio voor Den Hoorn

Onze nieuw ingerichte personal trainingsstudio is voorzien van professionele fitness apparatuur en alle benodigde trainingsmaterialen. Beschikt over een mechanisch luchtzuiveringssysteem en je sport er in een plezierige en prettige omgeving waar je in alle rust kan trainen. RWIJK GYM beschikt over een indoor en outdoor gym. Er kan bij ons binnen als zowel buiten getraind worden. Naast de trainingsfaciliteiten is er ook douche gelegenheid en beschikken we over een mooie ruimte waar wij bodyscan lichaamsanalyses, beweeganalyses afnemen en de coach gesprekken in alle rust kunnen voeren met onze klanten.

Wat onze klanten schrijven

google review

Gratis personal training proberen

Het is begrijpelijk dat als je een Personal Trainer in de omgeving van Den Hoorn zoekt, je ook de sfeer wilt proeven. Hoe toegankelijk en snel is onze locatie te bereiken? Voel je je prettig bij ons en is er een klik met de trainer? Zijn wij een bekwaam bedrijf en past het advies en werkwijze bij jou als persoon? Terechte vragen! Wij als bedrijf willen altijd met jou persoonlijk kennis maken, je in persoon gezien hebben en je ook hebben zien bewegen. Dit laatste is voor ons belangrijk om te weten zodat we daarna kunnen beoordelen wat je niveau is, en of er evt. beperkingen zijn in je beweegpatroon. Als wij na het eerste telefonische contact beide positief zijn bieden wij jou de mogelijkheid aan om het “gratis” uit te komen proberen. Wij hebben er zelfs een naam aan gegeven; De Gratis Experience Training

Kom je met de auto? Parkeren bij onze gym is gratis

Kom je met het openbaar vervoer, dit zijn de lijnen die haltes hebben in de nabijheid van onze locatie – bus: 30, 53 (halte: Verrijn Stuartlaan) en tram: 17 (halte: Patentlaan).

rwijkgym parkeren

 

Kom je ook vrijblijvend kennismaken?

Ja! Stuur mij alle (start-)informatie