De meeste Delftenaren zijn erg tevreden over hun stad. In een recent onderzoek van de gemeente Delft gaf 89% van de ondervraagden aan dat ze tevreden zijn met hun woonomgeving.

Delft is een geweldige stad om een gezonde leefstijl te omarmen. Hier zijn een paar redenen waarom:

Fietsvriendelijke stad: In Delft is de fiets koning! De stad staat bekend om haar uitgebreide fietspaden en fietsvriendelijke infrastructuur. Met de fiets kun je gemakkelijk door de stad navigeren en genieten van frisse lucht en lichaamsbeweging.

Groene omgeving: Delft wordt omringd door prachtige natuurlijke landschappen, zoals de Delftse Hout en het Delftse Veld. Deze groene ruimtes bieden volop mogelijkheden voor wandelen, joggen, picknicken en andere buitenactiviteiten die bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Verse voeding: In Delft zijn er verschillende markten en winkels waar je verse en biologische producten kunt vinden. Of het nu gaat om groenten en fruit, vers brood of lokale lekkernijen, je hebt toegang tot hoogwaardige ingrediënten die bijdragen aan een gezond dieet.

Sport- en recreatiemogelijkheden: De stad biedt diverse sportfaciliteiten en recreatieve voorzieningen, zoals sportscholen, zwembaden, sportvelden en parken. Of je nu wilt gaan zwemmen, yogaën, tennissen of gewoon een rondje wilt rennen, er is voor elk wat wils om actief te blijven.

Gezonde levensstijlscultuur: Delft staat bekend om haar actieve en gezonde levensstijlscultuur. Veel inwoners hechten waarde aan een gebalanceerd leven, met aandacht voor gezonde voeding, lichaamsbeweging en mentaal welzijn. Dit maakt het gemakkelijk om jezelf te omringen met gelijkgestemde mensen die jouw gezonde gewoonten ondersteunen.

Betrouwbare bronnen voor informatie van een gezonde leefstijl:

RWIJK GYM, training, voeding, coaching. De Dé Personal Gym voor Delft en omgeving.

Een leefstijlcoach van RWIJK GYM kan je helpen om je doelen te bereiken en een gezonder en gelukkiger leven te leiden. De leefstijlcoach begeleidt en motiveert en helpt bij het stellen van doelen, maakt een plan op maat, eert je vaardigheden om je leefstijl te veranderen en biedt ondersteuning.

gezond bewegen nootdorp
personal training nootdorp

Wat onze klanten schrijven

RWIJK GYM, een trainingscentrum waar leefstijlcoaching centraal staat

Een leefstijlcoach van RWIJK GYM helpt je een gezondere en gelukkiger leven te leiden. Dit doen ze door je te begeleiden bij het maken van positieve veranderingen in je leefstijl.

Een leefstijlcoach kan je op de volgende gebieden helpen:

  • Voeding: De leefstijlcoach helpt je gezondere keuzes te maken qua voeding. Dit betekent dat je meer groenten, fruit en volkoren granen gaat eten, en minder bewerkte voedingsmiddelen, suiker en vet. De coach kan je ook helpen met het maken van een maaltijdplan en het leren koken van gezonde maaltijden.
  • Beweging: De leefstijlcoach helpt je meer te bewegen. Dit kan door middel van sporten, maar ook door kleine veranderingen in je dagelijkse routine aan te brengen, zoals de trap nemen in plaats van de lift of op de fiets naar het werk gaan. De coach kan je helpen een beweegplan te maken en je motiveren om je doelen te bereiken.
  • Stressmanagement: De leefstijlcoach helpt je omgaan met stress. Dit kan door middel van ontspanningstechnieken zoals yoga of meditatie, of door je te leren omgaan met lastige situaties.
  • Slaap: De leefstijlcoach helpt je een betere nachtrust te krijgen. Dit kan door middel van een slaaphygiëneplan, of door je te leren omgaan met slaapproblemen zoals stress en angst.
  • Roken en alcohol: De leefstijlcoach kan je helpen om te stoppen met roken of minder alcohol te drinken.

Een leefstijlcoach kan een waardevolle bron van steun en motivatie zijn. Ze kunnen je helpen om je doelen te bereiken en een gezondere en gelukkiger leven te leiden.

Ik kan wel wat hulp gebruiken. Stuur mij alle informatie voor een gratis intake