RWIJK GYM is dé privé personal gym waar wij ook veel mensen uit de stad Den Haag en omgeving van begeleiding voorzien. Naast personal training ontvangen onze leden ook een voedingsplan afgestemd op hun doelen en voedingswensen met een leefstijlplan waarmee ze buiten de trainingen om zelfstandig mee aan de slag kunnen gaan. Personal training bij ons gaat verder dan alleen 1 a 2 uur begeleiding bij het sporten bij ons in de gym.

Wat wij aanbieden

Personal Training
Personal Groepstraining (Groepslessen)
Voedingsadvies
Leefstijlcoaching

Bij ons train je altijd onder de volledige begeleiding van een personal trainer. Daarnaast krijgen al onze klanten een leefstijl programma met voedingsplan. Dit zodat je naast je sportmomenten bij ons ook in je dagelijkse leefstijl de gewenste keuzes gaat maken. We starten met een uitgebreide intake waarbij we jou als persoon willen leren kennen, je verwachtingspatroon, leefstijl, voedingsgewoontes en de te willen behalen doel(en) in kaart willen brengen. De personal trainer maakt op basis hiervan een compleet trainings- leefstijl en voedingsplan. Vervolgens plan je minimaal 2 trainingen per week samen met de trainer op dagen en tijdstippen die jou het beste uitkomen. En gaan we aan de slag om jou ook te helpen de gestelde doelen te bereiken!

Trainen met een personal trainer van RWIJK GYM is, 100% garantie voor resultaat

Dit is een voorwaarde die je niet vaak tegenkomt bij Personal Training Studio’s. De waardering voor onze dienstverlening is daarom niet voor niks zo hoog. Namelijk een 9.3 op 129 beoordelingen. Een waardering waar we dan ook zeer trots op zijn. Die waardering heeft een oorzaak. Het gediplomeerde team van personal coaches benadert jou niet alleen met deskundig enthousiasme, maar werkt volgens evidence en practice based methodes. Dit is de reden waarom wij met onze klanten de gestelde doelen behalen en ook die resultaatgarantie durven te geven!

Onze locatie vanuit Den Haag.

Onze gym zit tegenover het European Patent Office in Rijswijk. Op 8,9 kilometer afstand vanuit Den Haag centrum is onze gym goed en snel via de Rotterdamsebaan of A12 en A4 in 12 minuten bereikbaar. En parkeren voor onze locatie is gratis.

Trainingsstudio RWIJK GYM
Veraartlaan 8 – Belnummer 38
2288 GM Rijswijk

Op afspraak zijn wij 7 dagen per week van 7:00 tot 22:00 uur geopend.

Sporten in een plezierige en ontspannen atmosfeer. Onze gym is voorzien van een nieuwe en moderne inrichting waar je zowel binnen als buiten de gym tot je beschikking hebt.

Onze nieuw ingerichte personal trainingsstudio is voorzien van professionele fitness apparatuur en alle benodigde trainingsmaterialen. Beschikt over een mechanisch luchtzuiveringssysteem en je sport er in een plezierige en prettige omgeving waar je in alle rust kan trainen. Bij RWIJK GYM kan zowel binnen als buiten getraind worden met één van onze personal trainers. Naast de trainingsfaciliteiten is er ook douche gelegenheid en beschikken we over een mooie ruimte waar wij bodyscan lichaamsanalyses, beweeganalyses afnemen en de coach gesprekken in alle rust voeren met onze klanten.

personal trainer delft binnen
personal trainer wateringen

Wat onze klanten schrijven

google review

Gratis proberen tijdens de Experience Training

Het is begrijpelijk dat als je een Personal Trainer in Den Haag zoekt, dat je ook de sfeer wilt proeven. Hoe toegankelijk en snel is onze locatie bereikbaar? Is er een klik met de trainer en past ons plan van aanpak bij jou als persoon? Gaat het om een serieus bedrijf? Allemaal terechte vragen. Om op deze vragen een antwoord te kunnen geven bieden we jou graag de mogelijkheid aan voor een kennismaking met experience training. Voor ons is deze afspraak van belang omdat we je dan persoonlijk hebben gesproken en hebben zien bewegen. Dit laatste is voor ons belangrijk om te weten zodat we daarna kunnen beoordelen wat je niveau is en of er beperkingen zijn in je beweegpatroon. Deze afspraak starten we met een intakegesprek om jouw doelen helder te krijgen. Jouw personal coach laat je vervolgens zien hoe onze werkwijze is en wat de beste opties zijn om mee te starten.

Gratis parkeren voor het pand

Natuurlijk zullen we het aanmoedigen dat je lekker sportief op de fiets naar onze locatie toekomt. Maar dat is niet altijd praktisch of het weer werkt niet mee. Immers, een aantal van onze klanten woont in Scheveningen, Vogelwijk, Benoordenhout of Den Haag centrum en werkt in Rijswijk en plant een energieke work-out voor zijn werk, tijdens de lunchbreak of direct na werktijd. Kom je met het openbaar vervoer, dan is de tramhalte Patentlaan of bushalte Verrijn Stuartlaan 2 tot 4 minuten lopen van onze gym. Kom je met de auto, dan kan je deze gratis parkeren direct voor onze locatie.

rwijkgym parkeren

 

Kom je ook vrijblijvend kennismaken?

Ja! Stuur mij alle (start-)informatie