Heeft je personeel een wake-up call nodig? Is het energielevel op de afdelingen beneden pijl gezakt of is het simpelweg tijd voor een flinke boost binnen het bedrijf? Dan is het tijd voor HealthCoachPlus bedrijfsfitness! Iedereen weet dat sporten goed voor je is. Sporten maakt de “geluksstof” endorfine aan, waardoor je je gelukkiger en energieker voelt. Wanneer je regelmatig sport zul je merken dat je je fitter voelt en dat je conditie vooruit gaat. Wanneer je je fit en gezond voelt, ben je logischerwijs minder vaak ziek. Stimuleer met bedrijfsfitness van HealthCoachPlus activiteit bij het personeel en biedt ze de mogelijkheid om voordelig te kunnen sporten.

Mogelijkheden bedrijfsfitness

Je kunt kiezen uit 1 of meerdere trainingen per week, gedurende langere op kortere tijd. Eigenlijk is alles bespreekbaar. HealthCoachPlus biedt de volgende mogelijkheden voor jouw onderneming:

Meer weten?

Benieuwd wat HealthCoachPlus voor je bedrijf kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn op het gebied van fiscaal aftrekbare trainingen? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een vrijblijvend oriënterend gesprek.

    Ik ga akkoord met de privacybepalingen.

    → COVID UPDATE