22 mrt
Robert Havelaar

Mijn naam is Daan Kulk, ik ben een 29 jarige sportfanaat woonachtig in Den Hoorn. 

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met judo in de budo van mijn oom. Vanaf mijn 8e kwam daar ook nog voetbal bij. Uiteindelijk ben ik in mijn tienerjaren gestopt met voetbal en judo en vond ik mijn passie voor fitness training, levensstijl en gezondheid. In 2021 heb ik daarom besloten om van die passie mijn beroep te maken en ben ik de Personal Training opleiding van Menno Henselmans gaan volgen. Deze heb na 9 maanden met succes afgerond. 

Met deze opleiding heb ik mezelf gespecialiseerd in het maken van optimale trainingsprogramma’s, voedingsplannen voor bijv.; spiergroei, vetverlies en krachtontwikkeling, bodybuilding, powerlifting en hoe je het beste mensen daarbij moet begeleiden en coachen.  

Er is geen magisch middel of een quick fix voor het verbeteren van je levensstijl. 

Ik zelf sport 5 dagen per week en heb een gebalanceerd voedingspatroon. Zo kan ik op een duurzame manier gezond en ook nog lekker blijven genieten van het leven. Daarom ben ik een groot voorstander van goede gewoontes aanleren bij mensen die ik train en begeleid. Op deze manier zie ik keer op keer dat men de behaalde resultaten ook weet te behouden en niet terugvalt, en de oude (niet gewenste) gewoontes weer oppakt. Ik vind het mooi om daar nu andere ook bij te kunnen en mogen gaan helpen, en om hun daarbij de gewenste progressie te zien maken. Dat is waarom ik deze stap heb gezet en mijn vaste baan heb opgezegd om als personal trainer aan de slag te kunnen gaan. 

Tot snel sprekens bij RWIJK GYM!   

Sportieve groet, 

Daan Kulk

Boek nu die gratis try-out training bij Daan!  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.